Informa Markets werkt aan Data Intelligence met Collibra om omzetgroei te verhogen

| Collibra | 2 min | 12 maart 2020 9:37
Copyright: Collibra
Collibra, het Data Intelligence-bedrijf, kondigt een samenwerking aan met internationale Informa Markets, dat wereldwijd meer dan 550 merken helpt om strategische waarde uit hun data te halen en groei te realiseren door midddel van beurzen en exposities, specialistische content en gebruiksvriendelijke data-oplossingen.

Onder meer door snelle groei en overnames heeft Informa Markets te maken met ongelijksoortige en losgekoppelde informatie. Deze lastig aan elkaar te relateren informatie vraagt om een systeem dat de verschillen begrijpt en definieert, zodat alle data maximaal kan worden benut ten behoeve van Informa Markets’ klanten.

"Data vormt de basis van onze transformatie aanpak en we investeren in het creëren van uniform datamanagement. Dankzij uniforme data kunnen we onze klanten nog effectiever met kopers en verkopers in contact brengen. Dit is een echte game-changer voor ons", aldus Richard Brook, EVP Marketing bij Informa Markets. “Collibra is onze partner voor het creëren van de basis voor informatiemanagement, specifiek voor hoe we toegang krijgen tot gegevens en deze beheren en vertrouwen. Collibra stelt ons in staat om onze data maximaal te benutten, waardoor we onze marktpositie verder versterken.”

Collibra zal Informa Markets helpen de toegang tot data te verbeteren en een effectief proces voor het managen van referentiedata te implementeren. Informa Markets is internationaal actief in tien verschillende sectoren waar veel informatie in omgaat. Dankzij Collibra kunnen extra mogelijkheden voor groei worden aangeboord, aanvullend aan het standaard businessmodel.

"Informa Markets is een fantastisch voorbeeld van een organisatie die niet alleen de kracht van data begrijpt, maar dit ook daadwerkelijk inzet ten voordele van het bedrijf en haar klanten," zei Felix Van de Maele, CEO en medeoprichter van Collibra. “Collibra is het ideale platform voor organisaties zoals Informa Markets, die met effectieve Data Intelligence willen groeien. We kijken ernaar uit Informa te ondersteunen in haar groeiambities.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Collibra

Collibra is het bedrijf voor Data Intelligence . We versnellen vertrouwde bedrijfsresultaten door de juiste gegevens, inzichten en algoritmen te verbinden met alle Data Citizens. Ons cloudgebaseerd platform verbindt IT en het bedrijf om een ??datagestuurde cultuur voor de digitale onderneming op te bouwen. Wereldwijde organisaties kiezen Collibra om de waarde van hun gegevens te ontgrendelen en er een strategisch, concurrerend bedrijfsmiddel van te maken.
Meer over Collibra

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.