Rubrik benoemt Dan Rogers, voormalig CMO ServiceNow, tot president

Koploper op het gebied van cloud data management breidt management uit

| Rubrik | 2 min | 12 maart 2020 14:14
Afbeelding: Dan Rogers, president Rubrik | Copyright: Rubrik
Rubrik stelt Dan Rogers aan als president. Rogers wordt verantwoordelijk voor de Go-To-Market Operations van het cloud data management bedrijf. In nauwe samenwerking met Rubrik’s CRO, Brett Shirk, zal Rogers werken aan het uitbouwen van Rubrik’s momentum en het versnellen van de wereldwijde groei van het bedrijf. Rogers rapporteert aan CEO en co-founder Bipul Sinha.

“Dan heeft een geweldige reputatie opgebouwd in het opschalen van bedrijven in de cloud, waaronder Microsoft, Salesforce, Amazon Web Services en ServiceNow”, aldus Bipul Sinha. “Ons laatste fiscale jaar was erg succesvol, omdat steeds meer bedrijven onze oplossingen omarmen. Zij worden hierdoor geholpen met de huidige uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer. Met de toevoeging van Dan aan ons MT willen we verder groeien en ons momentum optimaal benutten.”

Dan Rogers was onlangs werkzaam als CMO bij ServiceNow, waar hij de afgelopen vier jaar een belangrijke rol speelde bij het innoveren en uitbouwen van het bedrijf. Onder Roger’s leiding maakte ServiceNow een sterke groei door (3,5 miljard dollar omzet, 33% jaarlijks groei) en werd het uitgeroepen tot een van de snelst groeiende S&P 500 Enterprise Software bedrijven. Rogers droeg verantwoordelijkheid voor de GTM-strategie van productlancering tot en met verkoopstategie in de channel, waaronder de prijsstelling en verpakking, vraagontwikkeling, productmarketing, salesontwikkeling en klantsuccessen. Voorafgaand aan ServiceNow bekleedde hij leidinggevende functies bij onder andere AWS, Salesforce en Microsoft.

“Data is het meest waardevolle bezit van iedere organisatie, en elk bedrijf ondergaat een datatransformatie. Meer dan 2500 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Rubrik voor het beheren, besturen en ordenen van hun kritieke data. Rubrik is dan ook hard op weg om het toonaangevende dataplatform te worden”, aldus Rogers. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Rubrik’s uitzonderlijke management-, sales- en development team om de volgende groeifase van het bedrijf te versnellen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Rubrik

Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.