NTT volgens Gartner hoogste positie in 2020 Critical Capabilities for Network Services, Global en Leader in Magic Quadrant for Network Services, Global

NTT ondersteunt global ondernemingen bij netwerktransformatie met jarenlange ervaring in software-defined networking (SDN) en cloudservices

| NTT | 2 min | 16 maart 2020 15:05
Copyright: NTT
NTT Ltd., de wereldwijde technology services provider, krijgt de hoogste ranking in Gartners 2020-editie van het ‘Global Network, Intra-Asia/Pacific Network and Intra-EMEA Network use cases’ in Gartner’s ‘2020 Critical Capabilities for Network Services, Global’-rapport. Ook werd NTT opnieuw opgenomen in het Leaders Quadrant van het ‘2020 Magic Quadrant for Network Services, Global’-rapport.

Masaaki Moribayashi, Executive Senior Vice-President voor ICT-infrastructuurservices van NTT Ltd:“De positie van NTT is gebaseerd op onze ‘ability to execute’ en ‘completeness of vision’. Wij geloven dat NTT de enige global services provider is, die omvangrijk in elke laag van de netwerkinfrastructuur investeert en innoveert: van mobiel, internet, cloud, datacenter en security tot en met SD-WAN-services. NTT is daardoor in staat complete en onderscheidende end-to-end SD-WAN-netwerkoplossingen te bieden met een verbeterde ervaring voor de eindgebruikers van onze klanten.”

Volgens Gartner vereist digitale bedrijfsvoering dat de bedrijfsnetwerken van ondernemingen veel wendbaarder worden om snel nieuwe apparatuur, nieuwe applicaties en nieuwe netwerkmogelijkheden te kunnen opnemen (1). Nu bedrijven de digitalisering van bedrijfsprocessen omarmen en op zoek zijn naar een flexibeler WAN-infrastructuur, hebben ze providers nodig die niet alleen consistente en betrouwbare diensten met een hoge beschikbaarheid bieden, maar ook proactieve operationele en salesondersteuning (2).

Ron Haigh, President van NTT’s Global Networks businessdivisie: “Het is een grote eer erkenning te krijgen van een onderzoeks- en analysebureau als Gartner. We zien hierin de bevestiging van het succes van onze strategie op het gebied van SD-WAN- en cloudnetwerkservices. Voor ons is het een bewijs dat de innovaties en de zeer uitgebreide klantenondersteuning door onze medewerkers, grote voordelen oplevert voor elke klant die zijn netwerk wil transformeren.”

1) Gartner, Magic Quadrant for Network Services, Global, Neil Rickard, Bjarne Munch, Danellie Young, 20 februari 2020.
2) Gartner, Critical Capabilities for Network Services, Global, Danellie Young, Katja Ruud, Bjarne Munch, Lisa Pierce, 27 februari 2020.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over NTT

NTT is een toonaangevende wereldwijde technology services provider. We hebben de expertise van veel bedrijven gebundeld tot één leverancier van technology services. We trekken op met partnerorganisaties over de hele wereld om tot slimme, technologische oplossingen te komen. Slim betekent voor ons data gestuurd, verbonden, digitaal en veilig.
Meer over NTT

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.