KnowBe4 kondigt samenwerking aan met KPN Security

Belangrijke stap in het uitbreiden van ‘New-school Security Awareness Training’ in Nederland

| KnowBe4 | 2 min | 17 maart 2020 17:37
KnowBe4 breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit door een strategische samenwerking met KPN Security. Dit maakt de leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing vandaag bekend. KnowBe4 wordt daarmee onderdeel van het KPN Security-consultancy portfolio, dat risico’s in kaart brengt voor bedrijven. KPN Security vergroot hiermee de digitale weerbaarheid van zijn klanten en ontwikkelt een solide securitybeleid: niet reactief, maar risicogebaseerd.

Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 helpt hen met pre- en post-sales en technische ondersteuning.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Op social engineering gebaseerde aanvallen vormen een steeds groter probleem voor Nederlandse organisaties en consumenten. KPN Security is een vooraanstaande Nederlandse speler op het gebied van cybersecurity met een grote reikwijdte in de markt. Met deze samenwerking krijgen de klanten van KPN Security toegang tot de mogelijkheden van security awareness-training bij het vergroten van hun weerbaarheid tegen op social engineering gebaseerde technieken zoals phishing.”

Marcel van Oirschot, Executive VP KPN Security: “Voor cybercriminelen is een phishingaanval een effectief middel om een organisatie binnen te dringen. Het herkennen van zo’n aanval is dus van groot belang. Hierbij is het belangrijk dat de medewerkers een continue leercurve doorlopen, zodat zij zich altijd bewust zijn van de actuele risico’s die specifiek van toepassing zijn op hun organisatie en de eigen rol binnen die organisatie. Om echt te ontdekken of een organisatie goed beschermd is tegen een phishingaanval, kunnen zij eigenlijk maar één ding doen: zelf een aanval uitvoeren. Om dit op een veilige en gecontroleerde manier te doen, maakt KPN Security gebruik van het platform van KnowBe4. Wij zien dit als een waardevolle aanvulling bij de uitvoering van security awareness-programma’s voor onze klanten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.