NTT Ltd. wordt een ‘Business Avenger’ en draagt zo bij aan het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN

Technology services provider vertegenwoordigt wereldwijde doel voor duurzame steden en gemeenschappen

| NTT | 3 min | 18 maart 2020 10:57
Afbeelding: Sustainable Business Goals | Copyright: Business Avengers
NTT Ltd., de wereldwijde technology services provider, wordt een ‘Business Avenger’ om zijn bijdrage in het behalen van de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN in 2030 kracht bij te zetten. De organisatie sluit zich aan bij zestien andere grote, internationale bedrijven die willen helpen de Duurzame Ontwikkelingsdoelen te laten slagen – inclusief Coca-Cola, Avanti, Diageo, Microsoft en Nike. NTT Ltd. heeft ervoor gekozen het doel van duurzame steden en gemeenschappen te vertegenwoordigen.

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen, die in 2015 werden geïntroduceerd, zijn een universele oproep om uiterlijk in 2030 een eind te maken aan armoede, de planeet te beschermen en ervoor te zorgen dat iedereen in de wereld in vrede en voorspoed leeft. NTT Ltd. sluit zich aan bij toonaangevende bedrijven, politici en burgers, en vervult een essentiële rol in het aanzetten tot actie. Ook zet het zich in om de vooruitgang van de doelen te versnellen voordat de ‘Global Day of Action’ in september 2020 plaatsvindt. Op deze dag doen wereldwijde leiders verslag van de stappen die ze hebben gezet om duurzaamheid, voorspoed, gelijkheid en kansen voor iedereen te bevorderen.

Jason Goodall, Global Chief Executive Officer van NTT Ltd.: “2020 is het jaar dat er actie moet worden ondernomen. Bedrijven moeten belangrijke beslissingen nemen. Wij geloven dat technologie de sleutel is tot het bouwen van duurzame steden die bevorderlijk zijn voor mensen, het bedrijfsleven en de planeet. Daarom zijn we trots dat we ‘Business Avenger’ zijn voor duurzame steden en gemeenschappen. Als wereldwijde technology services provider zijn onze mensen het hart van het bedrijf. Wij stimuleren ze nieuwsgierig te zijn en hun expertise te gebruiken om in combinatie met ’s werelds beste technologie een duurzame toekomst te creëren, waarin steden en gemeenschappen floreren.”

John Hales, Business and Climate Director bij Project Everyone: “De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn zonder de inzet van bedrijven niet te realiseren. Dankzij hun kernactiviteiten, financiële bijdragen, werknemersnetwerken en grote invloed spelen bedrijven als NTT Ltd. een essentiële rol in het aanzetten tot actie en versnellen van vooruitgang. Wij geloven ook dat deze doelen onlosmakelijk verbonden zijn met het toekomstige succes van organisaties en bedrijven wereldwijd. Een gezondere, vrediger en bloeiende wereld is van belang voor ons allemaal. Elke organisatie en iedere persoon kan hier in de toekomst aan bijdragen. We hebben grote bewondering voor de zeventien bedrijven die ons gaan helpen onze doelen te bereiken.”

Een aantal voorbeelden van de projecten die NTT Ltd. met zijn klanten heeft uitgevoerd om een wereld te helpen creëren, waarin steden en gemeenschappen floreren.
  • Las Vegas – Samen met verschillende NTT Group-bedrijven een positieve invloed uitoefenen op het dagelijks leven van inwoners en bezoekers van Las Vegas. Ze gebruiken sensoren, big data, artificial intelligence en machine learning voor het nemen van betere beslissingen.
  • FLAIM Systems en Deakin University – De brandweer helpen om zich veiliger voor te bereiden op branden door gebruik te maken van data analytics die de virtual-realitytool FLAIM Trainer ondersteunen.
  • Connected North – Afgelegen inheemse gemeenschappen in Canada toegang geven tot nieuwe leermogelijkheden via virtuele ervaringen in klaslokalen.
  • Prepa Networks – Met een OneCloud-oplossing ervoor zorgen dat mensen en bedrijven in Puerto Rico na een grote storm verbonden blijven en dat disaster recovery-teams het overzicht blijven behouden.
  • ISPPC – Zorgen voor kwalitatieve gezondheidszorg met een menselijke touch door samenwerkingstools te gebruiken voor hyperverbonden ziekenhuisomgevingen.
  • SOI Dog Foundation – Zorgen voor zwerfdieren in Azië door gebruik te maken van slimme infrastructuur ter ondersteuning van een always-on netwerk van dierenartsen.
Meer informatie over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen is te vinden op https://www.globalgoals.org/business.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over NTT

NTT is een toonaangevende wereldwijde technology services provider. We hebben de expertise van veel bedrijven gebundeld tot één leverancier van technology services. We trekken op met partnerorganisaties over de hele wereld om tot slimme, technologische oplossingen te komen. Slim betekent voor ons data gestuurd, verbonden, digitaal en veilig.
Meer over NTT

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.