Studytube zet online trainingen open voor heel werkend Nederland: studytube.nl/learning-together

E-learning van meer dan 250 aanbieders vrij toegankelijk

| Studytube | 2 min | 18 maart 2020 11:08
Gewaardeerd
Afbeelding: Gratis online leren met Studytube: Online Academy ‘Learn Together’ | Copyright: Studytube
Het coronavirus dwingt veel Nederlanders om thuis te blijven. Dat biedt werknemers de kans om hun vakkennis bij te spijkeren. Om leren nog gemakkelijker te maken, lanceert Studytube de Online Academy ‘Learn Together’, waarin iedereen tot eind april gratis terecht kan voor het volgen van online trainingen

“Dit is een moeilijke tijd, en juist nú moeten we er voor elkaar zijn,” aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Nieuwe situaties zoals deze geven werknemers de kans om zich om of bij te scholen en verder te ontwikkelen. Zo komen we samen sterker uit de coronacrisis."

Studytube biedt bedrijven het meest complete leerplatform om opleidingen te vinden, boeken, managen én te volgen. Met dit gebaar stelt Studytube ruim 250 online trainingen en 500 microlearnings van experts open voor heel werkend Nederland. De Online Academy bevat educatieve content voor diverse sectoren en vaardigheden, met onder meer titels als 'Excel 365 – Basisvaardigheden', 'Ongestoord werken online' en 'Omgaan met tegenslagen’.

Toon Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt aan Tilburg University, riep in Het Financieele Dagblad al op om onlinecursussen breder beschikbaar te maken: “Het zou bevorderlijk zijn als de aanbieders van onlinecursussen bereid zijn om vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid een deel van hun aanbod voor iedereen toegankelijk te maken. Op die manier kan er snel een breed en laagdrempelig aanbod ontstaan.”

Karimi: “We zijn blij dat we op deze manier onze maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen pakken. Met deze gift hopen we werkend Nederland een steuntje in de rug te geven en we nodigen dan ook iedereen van harte uit om zichzelf kostenloos verder te ontwikkelen met behulp van ons leerplatform.” Wie gebruik wil maken van Studytube’s uitgebreide online leeraanbod, kan een kijkje nemen op www.studytube.nl/learning-together.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Studytube
Wij willen dat alle werknemers hun volledig potentieel realiseren. Wij faciliteren het leren in organisaties optimaal en nemen belemmeringen weg voor groei en ontwikkeling.

Hiervoor biedt Studytube een leerplatform met toegang tot zeer veel verschillende leerinterventies. Variërend van microlearnings tot klassikale trainingen bij één van de aangesloten opleiders. Zo ingericht dat je als werkgever gemakkelijk kunt bepalen wie wat leert. Volledig digitaal, dus geen administratieve processen.

Het platform is intuïtief en nodigt medewerkers uit om op ontdekking te gaan, naar verschillende leervormen, om samen te werken en elkaar te inspireren. Kortom, alles voor de ontwikkeling onder één dak. Op dit moment maken meer dan 200 organisaties gebruik van Studytube.
Meer over Studytube
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.