Commvault HyperScale X integratie voor Hitachi Vantara

Oplossing biedt klanten van Hitachi Vantara een geïntegreerde, horizontaal schaalbare (scale-out) oplossing voor databescherming

| Commvault | 2 min | 2 maart 2022 12:09
Copyright: Commvault
Commvault maakt vandaag bekend dat het zijn oplossing HyperScale X heeft toegevoegd aan de Hitachi Data Protection Suite. Deze samenwerking tussen Hitachi Vantara, aanvoerend producent van hardware, software en services voor het managen van digitale data, en Commvault, leverancier van intelligente data services op het gebied van on-site, cloud en ‘software as a service’ (SaaS), biedt klanten van Hitachi Vantara een geïntegreerde, horizontaal schaalbare (scale-out) oplossing voor databescherming.

Geïntegreerde kant-en-klare oplossing

HyperScale X wordt aangeboden als geïntegreerde, kant-en-klare oplossing die op Hitachi Advanced Server HA820-servers draait. Hyperscale X, de oplossing van Commvault voor het moderniseren van het databeheer van organisaties, zowel op locatie als in de cloud, biedt een innovatieve scale-out architectuur met gedistribueerde gegevensopslag. Dit wordt gecombineerd met vooruitlopende databescherming en -beheer op basis van de Intelligent Data Services-oplossingen van Commvault. Het resultaat is een doelgerichte oplossing voor het moderniseren van het databeheer van organisaties, zowel op locatie als in de cloud.

Deze geïntegreerde Commvault scale-out oplossing wordt rechtstreeks vanuit de distributiecentra van Hitachi Vantara geleverd. Klanten profiteren onder meer van een kortere time-to-value en de betrouwbare ondersteuning van Hitatchi Vantara. Daarmee biedt deze samenwerking gebruikskwaliteit vergelijkbaar met die van een appliance, zonder de flexibiliteit, schaalbaarheid en het onderhoudsgemak van de cloud te verliezen.

Door de sterke punten van Commvault en Hitatchi Vantara te combineren biedt de integratie klanten van Hitachi Vantara ruimte voor groei met een moderne oplossing voor databescherming. De samenwerking tussen de door Gartner erkende brancheleiders is de volgende stap in een al 17 jaar en ruim 1.200 gezamenlijke klanten omspannende relatie.

Kim King, senior vice president Strategic Partners & Alliances bij Hitachi Vantara, had het volgende te zeggen over de integratie: “HyperScale X is een perfecte match voor onze oplossingen voor databescherming en andere met Commvault geïntegreerde producten, zoals HCP for CloudScale en ons bekroonde VSP-platform.”

“Met deze uitgebreide reeks van oplossingen kunnen we erop vertrouwen dat we alle uitdagingen rond het databeheer van onze klanten kunnen wegnemen. Zo bieden wij hen tegelijkertijd de mogelijkheid om hun data te beschermen en de nodige ruimte voor innovatie en groei.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Commvault
Commvault is een wereldwijde leider in het leveren van data-gereedheid, waardoor klanten in staat zijn om op intelligente wijze gegevens te beheren met oplossingen die gegevens opslaan, beschermen, optimaliseren en gebruiken. Commvault-software automatiseert geestdodende IT-taken en laat gegevens harder werken voor klanten, zodat ze waardevolle inzichten kunnen verwerven voor hun bedrijf. Commvault-oplossingen werken zowel in de cloud als op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de digitale tools en procedures die al in gebruik zijn. Commvault-software, -oplossingen en -services zijn beschikbaar vanuit het bedrijf en via een wereldwijd ecosysteem van vertrouwde partners. Commvault heeft hooggekwalificeerde medewerkers in dienst op markten over de hele wereld.
Meer over Commvault
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.