HOSTKEY-team veroordeelt de Russische invasie van Oekraïne

HOSTKEY staat volledig achter het idee om hun IT-industrie te helpen

| HOSTKEY | 2 min | 5 maart 2022 8:30
Copyright: Elena Mozhvilo op Unsplash
Het HOSTKEY-team veroordeelt de Russische invasie van Oekraïne ten zeerste. Wij leven mee met onze klanten, aannemers en partnerbedrijven in Oekraïne, een land waar we sterke zakelijke én persoonlijke banden mee onderhouden.

HOSTKEY CEO Jeroen de Bie: “We zijn geschokt door het verlies aan mensenlevens in Oekraïne als gevolg van deze zinloze daad van militaire agressie. Ons team bestaat uit mensen uit verschillende landen, waaronder Nederland, Canada, Israël, en Polen, maar ook Rusland en Oekraïne. In de Oekraïense IT-industrie werken veel getalenteerde mensen met wie wij actief samenwerken en kennis uitwisselen. Oekraïense experts hebben grote bijdragen geleverd aan de wereldeconomie en de ontwikkeling van moderne technologieën.

Woorden alleen zijn niet genoeg. HOSTKEY staat samen met de andere leden van de Dutch Cloud Community (de Nederlandse bracheorganisatie van de digitale infrastructuursector), volledig achter het idee om hun IT-industrie te helpen. Daarom hebben we een reeks maatregelen genomen om onze klanten, medewerkers, en hun families in Oekraïne in deze verschrikkelijke tijden te ondersteunen waar wij kunnen. Het gaat om de volgende concrete acties:
  1. HOSTKEY sluit zich aan bij het #cloud4ukraine initiatief van Dutch Cloud Community. Dit betekent dat wij onze kennis, technologie en capaciteiten zullen inzetten om ononderbroken toegang tot informatie van onze Oekraïense klanten te garanderen, zodat deze overal ter wereld vrij beschikbaar blijft.
  2. In overleg met onze Oekraïense klanten schorten wij hun betalingen zo veel mogelijk op. Daarnaast bieden we gratis back-ups en lokale hosting voor bedreigde websites aan, en bieden wij, in samenwerking met Dutch Cloud Community hulp aan Oekraïense hosting- en cloud providers.
  3. HOSTKEY en zijn aandeelhouders leveren een directe financiële bijdrage aan de Oekraïense overheid ten bate van het volk van Oekraïne.
  4. HOSTKEY zal de focus verleggen van zijn internationale arbeidsprogramma met als doel meer Oekraïense cloud-, security- en softwarespecialisten als kennismigranten naar Nederland te halen.
Tijdens deze zwarte dagen zullen wij proberen de bevolking van Oekraine zo goed mogelijk te steunen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
HOSTKEY
Over HOSTKEY
HOSTKEY biedt hostingdiensten voor applicaties en cloudinfrastructuren aan bedrijven en particulieren vanuit ultramoderne datacenters. Onze infrastructuur ondersteunt zowel toegewijde als hybride oplossingen. HOSTKEY is beschikbaar in Amsterdam, Moskou en New York. Bedrijven als Microsoft, NGINX, cPanel, RETN, Huawei, AMS-IX, Serverius, DataPro en vele anderen behoren tot ons partnernetwerk.

De ervaring en professionaliteit van onze medewerkers garandeert kwaliteit en snelle levering van de aangevraagde diensten. Van installatie tot beheer en volledige ondersteuning van de ICT-systemen van de klant.
Meer over HOSTKEY
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.