NovoServe wordt grote internationale speler door overname YISP

Door de overname heeft NovoServe meteen één van de grootste netwerken wereldwijd

| NovoServe | 2 min | 5 maart 2022 8:37
Gewaardeerd
Copyright: NovoServe
IaaS provider NovoServe versnelt zijn groei door de overname van YISP, een IaaS provider die in dezelfde branche opereert. Door de overname wordt NovoServe meteen een internationaal opererende speler met één van de grootste netwerken wereldwijd.

Een mooie kans voor NovoServe

Herke Plantenga van NovoServe: ‘Wij kennen YISP al langer en zijn onder de indruk van hun performance en klantportfolio. YISP heeft expertise op het gebied van high performance netwerken en een enorm bereik aan klanten wereldwijd, wat perfect aansluit bij onze eigen ambitie om uit te breiden naar andere landen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we deze overname hebben gerealiseerd en nu samen verder kunnen werken aan de beste IaaS dienstverlener wereldwijd worden.

Beste van beide werelden

Rens Ariens van YISP kijkt met vertrouwen naar de gezamenlijke toekomst: ‘Kwalitatieve technische oplossingen zijn altijd de insteek geweest van YISP, daarmee bedienen we al 15 jaar klanten in binnen en buitenland. Mijn persoonlijke drijfveer ligt ook aan die technische kant. Bij NovoServe krijg ik de kans om mijn kennis ten volste te benutten als CTO en mee te groeien met de ambitie van het bedrijf. Het is voor mij het beste van beide werelden, uitdagende technische problemen oplossen in een bedrijf dat grote stappen zet met een topteam’.

Groeiplannen 2022

‘De afgelopen jaren hebben we veel gedaan om onze internationale expansie te ondersteunen. We zijn naar Enschede verhuisd om dichter bij hoog gekwalificeerd personeel te zitten en we zetten volop in op automatisering om schaalbaar te kunnen uitbreiden naar andere landen’, laat Plantenga weten. ‘We hebben een enorme drive bij NovoServe om te blijven ontwikkelen en te innoveren zodat we onze wereldwijde ambitie waarmaken’.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NovoServe
NovoServe is een internationale Infrastructure-as-a-Service (IaaS) provider opgericht in 2015 en gevestigd in Enschede. Het bedrijf richt zich op het leveren van IaaS hosting engineering oplossingen op maat, waaronder dedicated servers, virtuele servers (VPS-hosting), managed services, en meer.
Meer over NovoServe
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.