Enreach opgenomen in Microsoft Operator Connect Programma en breidt telefoonfuncties Microsoft Teams uit

Deze mijlpaal is een volgende stap in de strategie om Microsoft Teams-ervaringen te verbeteren door het toevoegen van de Enreach productportfolio

| Enreach | 2 min | 5 maart 2022 8:42
Afbeelding: Microsoft Operator Connect voor Microsoft Teams | Copyright: Microsoft
Enreach, moederbedrijf van onder meer Voiceworks en Europees marktleider in Unified Communications (UC)- en Cloud Contact Center-oplossingen (CCaaS), maakt vanaf heden onderdeel uit van Microsoft’s Operator Connect Programma. Teams-gebruikers kunnen hiermee profiteren van eenvoudige integratie tussen Enreach telefoonservices (PTSN) en Microsoft Teams. Deze mijlpaal is een volgende stap in de strategie om Microsoft Teams-ervaringen te verbeteren door het toevoegen van de Enreach productportfolio.

Met de toename van Microsoft Teams en hybride wex§xrkomgevingen willen veel organisaties Microsoft Teams met hun bestaande telefoonomgeving verbinden. Zo kunnen zij het als telefooncentrale (‘PBX’) gebruiken, of het integreren in een al bestaande PBX. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld iemand telefonisch aan een lopende Teams-meeting toevoegen (vaste lijn of mobiel), of met een vast nummer vanuit Microsoft Teams bellen.

Enreach is reeds een gevestigde naam als telco serviceprovider in Europa. Het bedrijf levert telefoonlijnen en -nummers, en kan Microsoft Operator Connect snel en moeiteloos toevoegen. Zo krijgen klanten nog meer flexibiliteit in hun communicatie en keuzevrijheid in hun samenwerkingsopties. Daarnaast biedt Enreach Microsoft’s twee andere PSTN-telefoonopties al aan: Microsoft Calling Plans en Microsoft Direct Routing.

Erkenning als Europees marktleider

Joep Lecluse, Head of Cloud Workspace Productivity bij Enreach, zegt: “We zijn erg trots op deze prestatie, vooral omdat slechts een fractie van de honderden serviceproviders die deze aanvraag indienen, deze ook toegewezen krijgen. Het is voor Enreach een erkenning van onze sterke marktpositie in Europa en past in de strategische ontwikkeling van ons portfolio.”

Martin Claßen, Chief Product Officer bij Enreach vervolgt: “Ons doel is om het contact tussen mensen zo eenvoudig en relevant mogelijk te maken en zowel fysieke als digitale barrières weg te nemen. Op deze manier kan men zich volledig op het contact focussen zonder dat technologie ze daarbij afleidt. Onderdeel worden van Microsoft Operator Connect is daar een belangrijke stap in, en het past bij onze missie om Microsoft Teamsgebruikers in heel Europa het optimale uit hun technologische investeringen te laten halen en eenvoudige te integreren met de Enreach producten.”

Microsoft Operator Connect wordt over enkele maanden beschikbaar in Nederland, Denemarken, Finland, Duitsland en Spanje. Andere Europese landen zullen spoedig hierna volgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Enreach
Enreach is de groep waartoe verschillende Europese bedrijven zoals Voiceworks, Swyx, ipnordic, Herobase, masvoz, Network Telecom en Centile behoren. Alle labels dragen bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor een optimale communicatie en workflow tussen organisaties.
Meer over Enreach
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.