AGON by AOC onthult de AGON PRO AG275QXL

's Werelds eerste officiële League of Legends-gamingmonitor

| AOC | 3 min | 5 maart 2022 9:03
Afbeelding: De AGON PRO AG275QXL | Copyright: AOC
AGON by AOC, een van ‘s werelds toonaangevende merken voor gamingmonitoren[1] en IT-accessoires, is een samenwerking gestart met Riot Games en presenteert de eerste monitor, geïnspireerd door League of Legends en zijn iconische Hextech-technologie. De AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition heeft een uniek ontwerp en speciale functies die specifiek gemaakt zijn voor de MOBA-ervaring. De AG275QXL zal beschikbaar zijn vanaf begin 2022.

Unieke functies creëren de perfecte ervaring voor fans van League of Legends

League of Legends is de meest gespeelde PC-game ter wereld met miljoenen spelers die samenwerken in competities met hoge inzetten. AGON by AOC heeft de eerste monitor gemaakt die speciaal is ontworpen om spelers overal ter wereld de beste ervaring van de rift te geven met unieke functies zoals reactieve verlichting voor in-game evenementen.
Spelers van het beroemde spel zullen onmiddellijk de aparte stijl van de AG275QXL opmerken met zijn opwindende, op Hextech geïnspireerde, ontwerp dat de wereld van magie en technologie samenbrengt.

“We zijn extreem blij met onze samenwerking met Riot Games en de mogelijkheid om onze expertise op het gebied van monitortechnologie te combineren met de magie van League of Legends en hiermee de League of Legends-fans een indrukwekkend product te kunnen geven”, zegt Stefan Sommer, Global Head of Marketing & Business Management bij AOC International Europe.

De AG275QXL biedt uitstekende functies zoals de League of Legends-modus, de LoL QuickSwitch, exclusieve aan/uit-geluiden, Light FX Sync, en het LoL Signature OSD ontwerp.

Visueel gezien is de monitor een opvallend product dat League of Legends in elk aspect uitstraalt: het chassis en de standard zijn verfraaid met elementen van het iconische Hextech-ontwerp dat overal in het League of Legends-universum te zien is. De monitor straalt dankzij de speciale Light FX, die synchroon loopt met de in-game actie. De speciale LoL-modus zorgt ervoor dat Summoner’s Rift visueel helder zichtbaar is. Spelers worden volledig ondergedompeld door hun eigen League of Legends-monitor.

Een monitor vol met de beste buffs en runen

Om consistente en hoogwaardige prestaties te garanderen voor zowel casual gamers als aspirant-esportprofessionals, beschikt de AG275QXL over eersteklas specificaties: het 27-inch IPS-scherm heeft een QHD-resolutie met een snelle verversingssnelheid van 170 Hz voor de meest vloeiende beelden, zelfs in de meest extreme teamgevechten.

Om haperingen en tearing te elimineren, ondersteunt de AG275QXL Adaptive Sync met FreeSync Premium. Een onberispelijke responstijd van 1 ms GtG zorgt daarnaast ook voor een vlekkeloze output. Met VESA DisplayHDR 400, ShadowControl en de Flicker-Free-modus kunnen spelers genieten van lange gamesessies en een kristalhelder beeld van hun favoriete kampioenen die in de strijd duiken.

AGON by AOC heeft als doel om gamers te kunnen voorzien van de juiste apparatuur om hun prestaties volledig te maximaliseren en hen te helpen uitdagingen te overwinnen. De revolutionaire AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition zal beschikbaar zijn in maart 2022 met een adviesprijs van €539,-.
  1. IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q2.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AOC
AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, welke de industrie regelmatig impulsen geeft met vernieuwende, creatieve en ongewone beeldschermen. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC.
Meer over AOC
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.