Nieuwe CorelDRAW Graphics Suite verhoogt de productiviteit

Dankzij nieuwe updates kunnen gebruikers eenvoudiger snel resultaat leveren en beter samenwerken vanaf iedere locatie

| Corel | 3 min | 8 maart 2022 16:53
Gewaardeerd
Afbeelding: CorelPHOTO PAINT voor Windows | Copyright: Corel
Corel kondigt vandaag nieuwe updates aan voor haar CorelDRAW Graphics Suite, de professionele grafisch-ontwerpoplossing voor vectorillustratie, lay-out, fotobewerking, typografie en samenwerking. Met deze updates kunnen ontwerpers hun creativiteit en productiviteit optimaliseren en tegelijkertijd verbonden blijven met klanten en collega’s in een wereld waarin extern werken steeds meer de norm wordt.

De alles-in-één ontwerpoplossing levert een nieuwe gepersonaliseerde leerervaring waarmee gebruikers over alle mogelijkheden beschikken om hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Tegelijkertijd zorgt de nieuwe suite ervoor dat klanten en teams eenvoudig vanaf iedere locatie kunnen samenwerken aan het ontwerpproces dankzij toegang tot real-time samenwerking. Bovendien omvatten de updates versnelde fotobewerking, tijdbesparende verbeteringen en een scala aan functies in de suite waarmee ontwerpers sneller dan ooit hun unieke creatieve visie kunnen waarmaken.

John Falsetto, head of graphics & productivity products zegt: “De manier waarop we werken is fundamenteel veranderd en mensen hebben behoefte aan oplossingen waarmee ze hun creatieve talent kunnen aanboren, met anderen kunnen samenwerken en onderling zeer nauw verbonden kunnen blijven. De nieuwste updates voor CorelDRAW Graphics Suite brengen onze missie, om creativiteit voor iedereen te ontgrendelen en ontwerp te democratiseren, een stap dichterbij. Organisaties kunnen vanaf nu profiteren, zodat ze hun ideeën en creativiteit niet hoeven te beperken en medewerkers meer betrokken zijn, de productiviteit wordt verhoogd en de bedrijfsgroei wordt gestimuleerd.”

CorelDRAW® Graphics Suite-abonnees profiteren van een flexibelere manier om up-to-date te blijven met toegang tot de nieuwste tools, verbeterde functies en leermiddelen. Ze krijgen ook de beschikking over extra lettertypen, creatieve sjablonen en ondersteuning voor de nieuwste technologieën, zodat ze hun creativiteit optimaal kunnen benutten. De nieuwe exclusieve updates zijn onder andere:
  • Abonnees kunnen snel hoogwaardige afbeeldingen maken met verbeteringen voor fotobewerking: Gebruikers kunnen creatiever en tot 10 keer sneller resultaten behalen met het verbeterde koppelvenster/controlevenster ‘Aanpassingen in Corel PHOTO-PAINT™’. Met aanvullende aanpassingsfilters en nieuwe bewerkingsopties voor bestaande filters is het sneller dan ooit om hoogwaardige resultaten te produceren. Met de nieuwe workflow voor beeldaanpassingen kunnen abonnees voorkeuren indelen in aangepaste categorieën of kiezen uit een nieuwe collectie met speciaal samengestelde voorkeursstijlen. Ook kunnen ze nu instellingen voor aanpassingsfilters opslaan, zodat ze deze later gemakkelijk opnieuw kunnen gebruiken.
  • Gebruikers kunnen nieuwe vaardigheden en technieken aanleren met toegang tot een gepersonaliseerde leerervaring: Abonnees kunnen sneller succes behalen dankzij toegang tot trainingen die speciaal op hen is toegesneden. Gebruikers krijgen aanbevelingen op basis van de manier waarop ze werken en wat ze willen bekijken in het koppelvenster/controlevenster ‘Leren’. Daarnaast kunnen ze in online inhoud zoeken tijdens het creëren via het tabblad ‘Verkennen’.
  • Abonnees kunnen hun workflow versnellen en profiteren van grotere productiviteit met nieuwe verbeteringen die door gebruikers zelf zijn aangevraagd: Gebruikers kunnen gemakkelijk professioneel resultaat leveren dankzij toegang tot een scala aan moderne nieuwe sjablonen die hen de inspiratie bieden om creatief aan de slag te gaan. Ze kunnen sjablonen eenvoudig aanpassen en zo unieke ontwerpen maken. Gebruikers kunnen op deze manier sneller pagina's toevoegen met minder handmatige schikking. Daarnaast is het mogelijk om pagina's op meer natuurlijke wijze weer te geven en het formaat ervan aan te passen dankzij verbeteringen in het venster ‘Pagina’s’. Bovendien kunnen ze nu gebruikmaken van de nieuwe ondersteuning voor TIFF, EPS en SVG in de workflow voor export van meerdere items. Met een nieuwe feedbacklus in het product beschikken ontwerpers over de mogelijkheden om direct bij te dragen aan het toekomstige ontwerp van CorelDRAW Graphics Suite. Op deze manier kunnen ontwerpers hun ideeën insturen en stemmen op de suggesties die anderen hebben ingezonden.

Beschikbaarheid en prijzen

CorelDRAW Graphics Suite is verkrijgbaar voor Windows, macOS, het web, iPad en mobiele apparaten in het Engels, Duits, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees (Brazilië), Nederlands, Pools, Tsjechisch, Russisch, Chinees (vereenvoudigd en traditioneel), Turks, Zweeds en Japans. Een abonnement kost € 369 per jaar. Permanente licenties voor CorelDRAW Graphics Suite 2021 zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs € 779. De prijzen in euro's zijn inclusief btw.

Klanten in het bedrijfsleven en het onderwijs kunnen profiteren van volumelicentie opties en onderhoud.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Corel
Over Corel
Met Corel-producten kunnen miljoenen verbonden kenniswerkers over de hele wereld sneller goed werk leveren. We bieden enkele van de bekendste softwaremerken in de branche aan om individuele personen en teams in staat te stellen te creëren, samen te werken en indrukwekkende resultaten te behalen. We hebben succes door onze niet-aflatende inzet om een breed portfolio van innovatieve toepassingen te bieden (onder meer CorelDRAW®, ClearSlide®, MindManager®, Parallels® en WinZip®) die gebruikers inspiratie geven en ze helpen hun doelen te bereiken.
Meer over Corel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.