Samenwerkingsverband BearingPoint en IFS bevestigd

Arcwide start in april 2022

| IFS | 3 min | 8 maart 2022 17:04
Copyright: IFS / Bearingpoint
  • Arcwide, opgericht door BearingPoint en IFS, brengt professionele zakelijke diensten,
  • IFS cloud-technologie en innovatie samen in een unieke zakelijke transformatiepropositie
  • Arcwide start als eerste stap in Europa en zal zich volledig toeleggen op IFS Cloud en zijn diensten
  • Aanzienlijke investeringen van zowel BearingPoint als IFS zorgen ervoor dat resources worden verschoven naar de nieuwe onderneming
BearingPoint en IFS kondigen vandaag aan dat ze een joint venture hebben gevormd onder de naam Arcwide. De nieuwe onderneming gaat in april 2022 formeel van start. Arcwide breidt de succesvolle en gevestigde samenwerking tussen BearingPoint en IFS uit door technologische innovatie en professionele diensten te verenigen om bedrijven te helpen bij het creëren van meerwaarde.

Arcwide biedt IFS Cloud-implementatie en levert professionele en technologische diensten aan bedrijfsleiders in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, binnen diverse sectoren. Met het doel om een unieke ervaring te bieden aan klanten vanaf de aankoop van IFS Cloud tot de identificatie en waarderealisatie, ondersteunt Arcwide bij het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen voor besluitvormers die verantwoordelijk zijn voor de groei van hun bedrijf. De diensten van het nieuwe bedrijf omvatten waarde-evaluatie, scoping en implementatie, beheerde diensten en diensten in verband met bedrijfstransformatie (zoals training en verandermanagement).

BearingPoint is IFS Platinum servicepartner en ontving in 2021 de IFS Growth Partner of the Year award. In 2020 ontving BearingPoint de IFS Global Systems Integrator of the Year award. Beide bedrijven hebben een sterk gemeenschappelijk klantenbestand en hebben in de afgelopen vijf jaar succesvolle projecten en de daarbij behorende waarde geleverd.

Arcwide CEO Philippe Chaniot licht toe: "Ik ben erg enthousiast om aan het roer te staan van Arcwide. We hebben een zeer duidelijke visie en dat is het leveren van IFS Cloud-technologie diensten en zakelijke transformatiediensten aan bedrijfsleiders, zodat ze groei en succes kunnen stimuleren binnen in hun organisatie. De combinatie van de specifieke bedrijfsexpertise van onze klanten en de industrie-, technologie- en diensteninnovatie van IFS geeft ons een duidelijk voordeel. Chaniot vervolgt: "In tegenstelling tot andere bedrijven biedt Arcwide met IFS Cloud één uniforme ervaring gedurende de gehele levenscyclus van de klant, waardoor in de loop der tijd vertrouwen wordt opgebouwd en continuïteit en waardecreatie bij elke release worden gewaarborgd."

Kiumars Hamidian, Managing Partner bij BearingPoint voegt eraan toe: "De lancering van Arcwide is een grote mijlpaal voor ons allemaal. Met deze joint venture willen we de verwachtingen van wat bedrijfswaarde is opnieuw vastleggen en de visie die we hebben voor technologische bedrijfstransformatie versterken. Door hand in hand te werken met onze klanten en hun specifieke bedrijfsexpertise te combineren met Arcwide's unieke technologie en dienstenpropositie, definiëren we een nieuwe ervaring in het opbouwen van partnerschap en in het creëren van waarde. Samenwerken levert meer op."

IFS Chief Customer Officer Michael Ouissi geeft aan: "IFS heeft de afgelopen jaren een groot succes gekend omdat we dichtbij onze klanten staan. Door de populariteit van IFS Cloud in 2021 werd het voor ons duidelijk dat we nog meer moesten investeren en onze capaciteit voor implementatie. BearingPoint is een sterke en succesvolle partner voor ons geweest, ze begrijpen onze business en weerspiegelen de focus van onze klanten. Het uitbreiden van onze relatie om capaciteit op te bouwen was een natuurlijke stap." Ouissi voegt toe: "Ik ben vooral enthousiast over Arcwide omdat het een voortzetting is van de respectievelijke strategieën van IFS en BearingPoint: het leveren van de juiste ervaringen en het versnellen van de time to value. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de Arcwide-teams net zo'n sterke relatie met hen willen opbouwen als IFS heeft gedaan.

Arcwide-klanten profiteren niet alleen van de afkomst en het wereldwijde bereik van de twee bedrijven, maar ook van de diepgaande expertise in de sector, doordat mensen van beide organisaties zich bij de onderneming aansluiten. Hun focus blijft liggen op het ontsluiten van waarde door middel van IFS Cloud - SM, FSM, ERP en EAM - adoptie en het versnellen van de time to value.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector.
Meer over IFS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.