The Hague Centre for Strategic Studies migreert dataplatform naar BIT NL Cloud

Veiligheid en de actieve adviesrol staan centraal bij keuze voor BIT

| BIT Internet Technology | 1 min | 9 maart 2022 9:38
Copyright: HCSS
The Hague Centre for Strategic Studies (HCSS) heeft gekozen voor BIT NL Cloud als platform om al haar data op te laten landen.

HCSS doet onderzoek naar geopolitieke verhoudingen en internationale veiligheid. Het bedrijf is een geopolitieke denktank die werkt voor (inter)nationale overheden en het bedrijfsleven. Onderzoeksthema’s hebben onder meer te maken met modern defensie optreden, cybersecurity, nieuwe veiligheidsdomeinen zoals de ruimte, maar ook de gevolgen van klimaatverandering, energietransitie en grondstoffen.

Centraal in vrijwel alle onderzoeken die HCSS doet, staat data-analyse. Het bedrijf bouwt monitors waarmee het niet alleen real-time ontwikkelingen in de gaten kan houden, maar ook kan voorspellen waar conflicten gaan ontstaan. “Het is van cruciaal belang dat deze data op een veilige plek staan, het liefst binnen onze eigen landsgrenzen. We hebben voor BIT gekozen vanwege hun laagdrempelige manier van samenwerken, hun actieve meedenken en het prijs-prestatie aanbod”, zegt Michel Rademaker, plaatsvervangend Directeur HCSS.

De BIT NL Cloud is een privacy-vriendelijk alternatief voor clouds van hyperscalers zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, of Google Cloud. Het cloudplatform van BIT is ontworpen met veiligheid en privacy als uitgangspunt, waarbij klanten hun eigen cloudomgeving hebben binnen de BIT high end infrastructuur. Infrastructuur die gehost wordt in 100 procent Nederlandse datacenters en die voldoet aan maximale beveiliging en beschikbaarheid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BIT Internet Technology
BIT beheert een drietal datacenters in Ede en is gespecialiseerd in groene colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van de dienstverlening, zodat klanten zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak. BIT is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.
Meer over BIT Internet Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.