Bas de Reus start als nieuwe CEO van IT-dienstverlener Levi9

Passie en klantgericht werken inzetten voor de verdere groei van Levi9

| Levi9 | 2 min | 9 maart 2022 10:46
Afbeelding: Bas de Reus, CEO van Levi9 | Copyright: Levi9
Op 15 maart begint Bas de Reus als nieuwe CEO van Levi9. De Reus heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT-sector en zal zijn passie voor klantgericht werken inzetten voor de verdere groei van Levi9.

De Reus was meest recent actief als CEO en ondernemer bij scale-up bedrijven. Hij was CEO bij cloudprovider Tilaa en is founder van 4Synergy FRNC. De Reus werkte daarvoor ruim 11 jaar bij Fujitsu Nederland, waarvan de laatste 8,5 jaar als CEO. Na een succesvolle integratie van de producten en diensten van Fujitsu en een winstgevende groei heeft hij de business van Fujitsu Nederland getransformeerd naar cloud en digital services. De Reus begon zijn carrière bij CMG, tegenwoordig CGI, waar hij ruim 14 jaar in verschillende technische en commerciële rollen heeft gewerkt.

Menno de Jong, co-founder van Levi9: “Bernhard van Oranje en ik hebben Levi9 gebouwd met twee leidende doelstellingen: tevreden klanten en tevreden medewerkers. Dit geloof zit diep in ons DNA en wij zien dat Bas dit geloof met ons deelt. Hij is een leider met een extreme customer focus. Bovendien brengt Bas 25 jaar relevante ervaring en misschien wel belangrijker, een verse blik en nieuwe energie. Wij hebben het volste vertrouwen erin dat hij Levi9 met succes deze nieuwe fase in zal leiden. Ik kijk ernaar uit intensief met hem samen te werken.”

“Ik heb Levi9 leren kennen als een ambitieuze en professionele organisatie met een unieke cultuur. Met name de twee pilaren van Levi9, tevreden klanten en tevreden medewerkers zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik ben klantgericht en verbind graag zowel extern als intern. Daarnaast heb ik een passie voor het bouwen van teams. Ik ga daarom met veel enthousiasme de uitdaging aan om de organisatie meer zichtbaarheid te geven, en naar het volgende niveau van groei te brengen”, zegt Bas de Reus.

Bas de Reus is de opvolger van Pien Oosterman, die na 5 jaar bij Levi9 heeft besloten haar carrière elders voort te zetten. In deze periode heeft Levi9 jaar op jaar omzetgroei gerealiseerd, en zijn er structureel topscores behaald op het gebied van klant- en werknemerstevredenheid.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Levi9
Levi9 Technology Services ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt software.
Meer over Levi9
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.