Techniekwebshop.nl wil de grootste leverancier in technische onderdelen en verbruiksartikelen van Europa worden

Techniekwebshop.nl gaat hiervoor het low-code platform voor kernapplicaties van Thinkwise gebruiken

| Thinkwise | 2 min | 10 maart 2022 12:47
Copyright: Techniekwebshop
Techniekwebshop.nl gaat het low-code platform voor kernapplicaties van Thinkwise gebruiken om de eigen software omgeving opnieuw te bouwen en klaar te maken voor de toekomst.

Door gebruik te maken van het Thinkwise Platform gaat Techniekwebshop.nl de eigen softwareomgeving bijna geheel opnieuw bouwen. Hoewel de webshop pas sinds 2018 bestaat, is het huidige softwarelandschap binnen Techniekwebshop.nl door snelle groei versnipperd geraakt. Integraties en updates verlopen hierdoor steeds moeizamer. Met het Thinkwise Platform wordt de nieuwe omgeving uniform en efficiënt en zal het eenvoudig zijn om in de toekomst updates uit te voeren.

Snelle groei

Mede door de wereldwijde situatie van afgelopen jaren, waarbij online bestellen een grote vlucht heeft genomen, heeft Techniekwebshop.nl een snelle groei doorgemaakt. Momenteel voert Techniekwebshop.nl ongeveer 2,5 miljoen producten maar dat zullen er binnen enkele jaren ruim 6 miljoen worden. Daarmee is én blijft Techniekwebshop.nl de grootste webshop op het gebied van technische onderdelen en verbruiksartikelen in Europa. Om die groei te kunnen faciliteren worden beheer, logistiek, voorraad en de onderliggende databases met behulp van Thinkwise omgezet en geïntegreerd naar één systeem.

Jan Hoff, oprichter en mede-eigenaar van Techniekwebshop.nl en verantwoordelijk voor de IT binnen het bedrijf zegt: “Wij hebben het breedste assortiment technische onderdelen en verbruiksartikelen en maken de meest uitgebreide product- en service-informatie beschikbaar voor consumenten en bedrijven in Europa. Tegen de meest concurrerende prijs. Om onze groei, kwaliteit en dienstverlening in de toekomst te kunnen garanderen zijn wij op zoek gegaan naar de beste methode om onze systemen te transformeren. Daaruit kwam Thinkwise als meest geschikte partij naar voren. Sterker, dit kan alleen met Thinkwise op een goede manier.”

Yannick Livestroo, senior account executive bij Thinkwise vult aan: “Techniekwebshop.nl is typisch een klant die wij met onze methode en oplossingen goed kunnen helpen om hun kernapplicaties te realiseren. Als je snel wilt groeien dan heb je een systeem nodig wat snel, flexibel en lean is. Wij zijn er trots op dat ook zij voor Thinkwise hebben gekozen om hun groeiambities te verwezenlijken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee écht omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde "Upcycler" technologie. Met de unieke Thinkwise Guarantee biedt Thinkwise de garantie dat legacy software binnen 12 maanden vervangen wordt. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers.
Meer over Thinkwise
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.