Orange Business Services en Fortinet werken samen aan een SASE-dienst

Voor een veilig, naadloos en schaalbaar cloud-native netwerk, met een betere gebruikservaring

| Orange Business Services | 3 min | 10 maart 2022 14:02
Gewaardeerd
Copyright: Fortinet
  • Kantoorpersoneel en thuiswerkers profiteren van optimale cloudprestaties
  • Krachtiger beveiliging en gestroomlijnd beheer voor bedrijven van alle omvang
  • SASE biedt bestaande SD-WAN-gebruikers toegevoegde waarde
Orange Business Services, een wereldwijde leverancier van digitale netwerkdiensten en Fortinet®, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, zijn een samenwerking aangegaan. Het doel is om een baanbrekende Secure Access Service Edge (SASE)-oplossing af te leveren door de Security-driven Networking-technologie van Fortinet te integreren met de cloudgebaseerde telecommunicatie-infrastructuur van Orange. Dit draagt bij aan krachtiger convergentie van beveiligings- en netwerkfunctionaliteit, terwijl eindgebruikers profiteren van optimale prestaties, waar zij zich ook maar bevinden. In tegenstelling tot andere SASE-diensten die op de markt verkrijgbaar zijn, voorzien Orange en Fortinet in ingebouwde integratie en automatisering die real-time verbeteringen van de dienst mogelijk maken en voor een ongeëvenaarde gebruikservaring zorgen.

Het hoge tempo van digitale transformatie, de overstap op ‘work from anywhere’ en de verbondenheid met de cloud stellen nieuwe eisen aan netwerkinfrastructuren en de beveiliging. SASE verenigt netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit in de cloud om te zorgen voor dynamische en veilige internettoegang. Dit stelt organisaties in staat om een work from anywhere-strategie te hanteren die alles en iedereen verbindt met behulp van cloudapplicaties. SASE breidt het pallet van beveiligingsfuncties verder uit, zodat bedrijven van elke omvang en in elke sector kunnen profiteren van onder meer zero trust netwerktoegang en firewall-as-a-service, ongeacht hun locatie.

Dit nieuwe hoofdstuk in de samenwerking tussen Orange en Fortinet, die eerder al resulteerde in een flexible SD-WAN op basis van Fortinet Secure SD-WAN, legt de basis voor digitale transformatie in de cloud op elke gewenste schaal die de flexibiliteit en veerkracht van bedrijven vergroot. Het resultaat is een volledig beheerde, integrale en wereldwijd beschikbare SASE-oplossing die de kloof tussen gebruiker en applicaties dicht. Deze oplossing heeft de vorm van een veilige managed service die op basis van de cloudgebaseerde telecommunicatie-infrastructuur van Orange wordt aangeboden en wordt ondersteund door de cybersecurity-expertise en -mechanismen van Orange Cyberdefense.

“De versnelde digitale transformatie en overstap naar work from anywhere jaagt de convergentie van netwerk- en beveiligingsmogelijkheden aan. Die is nodig om te zorgen voor zero trust toegang aan alle netwerkranden. Het doet ons een genoegen om onze jarenlange samenwerking met Orange uit te breiden en onze Security-driven Networking-technologie verder te integreren met de infrastructuur van Orange. Hiermee ontstaat een geconvergeerde netwerk- en beveiligingsoplossing af die zijn weerga niet kent qua overzicht, beheermogelijkheden, veerkracht en de gebruikservaring”, zegt John Maddison, executive vice president Products en CMO bij Fortinet.

“Deze innovatieve samenwerking vertegenwoordigt een voortzetting van de cloudgerichte ontwikkeling van ons netwerk. De integratie van de Security-driven Networking-technologie van Fortinet met de cloudgebaseerde telecommunicatie-infrastructuur van Orange biedt onze klanten de mogelijkheid om op eenvoudige wijze een cloud-native omgeving in gebruik te nemen. Dit wordt steeds belangrijker voor bedrijven in alle delen van de wereld. Orange Business Services maakt een snelle en veilige implementatie en ingebruikname mogelijk van technologieën die bijdragen aan innovatie en zakelijke groei”, zegt Anne-Marie Thiollet, executive vice president Global Solutions bij Orange Business Services.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.