Formule 1 werkt samen met Lenovo om baanbrekende technologieën in activiteiten te integreren

Als wereldleiders op hun respectieve gebieden willen de Formule 1 en Lenovo de grenzen verleggen

| Lenovo | 3 min | 10 maart 2022 15:10
Copyright: Lenovo
De Formule 1 en Lenovo kondigen vandaag aan dat Lenovo een officiële partner is voor de start van het komende seizoen 2022. In de meerjarige overeenkomst wordt de baanbrekende technologie van Lenovo gebruikt voor alle activiteiten van de Formule 1 om fans over de hele wereld races en entertainment van het hoogste niveau te blijven bieden. Als wereldleiders op hun respectieve gebieden willen de Formule 1 en Lenovo de grenzen verleggen van wat mogelijk is bij het combineren van sport met geavanceerde technologie.

De komende jaren zal de technologie van Lenovo als onderdeel van deze samenwerking in de hele Formule 1-organisatie gebruikt worden. Zowel op de thuisbasis als tijdens de races. De hardware-apparaten van Lenovo en High Performance Computing- en serveroplossingen zullen steeds meer in de activiteiten van de organisatie worden geïntegreerd. Van krachtige on-premise oplossingen voor dataverzameling tot de productie van content in hogere kwaliteit en de ondersteuning van broadcast-toepassingen: de samenwerking tussen de Formule 1 en Lenovo verzekert een betere ervaring voor de fans.

Het partnerschap zal de wereldwijde zichtbaarheid van Lenovo vergroten, de capaciteiten van Lenovo op wereldschaal reflecteren en toonaangevende hardware-technologie in het hart van de Formule 1 integreren. Met Lenovo's uitgebreide selectie van hoogwaardige hardware en innovatieve technologieën als augmented en virtual reality blijven de F1-fans op nieuwe en boeiendere manieren met de sport verbonden.

Eerder dit jaar kondigde F1 aan dat het de verbintenis om voor ondervertegenwoordigde groepen kansen voor werkgelegenheid en onderwijs te creëren heeft verlengd tot 2025. Hiermee worden elk jaar tien ingenieurs van studiebeurzen voorzien. Lenovo richt zich ook op diversiteit en inclusie en het wegnemen van barrières, en zal via de samenwerking met F1 werken aan projecten op dit gebied.

Stefano Domenicali, President & CEO van de Formule 1, zei: "Terwijl we ons voorbereiden op een recordbrekend seizoen, is het spannend om Lenovo bij het team te verwelkomen en om onze krachten te bundelen met een wereldleider op het gebied van technologie. Zoals alles in de Formule 1 draait het om precisie en detail, en Lenovo zal het hele seizoen in de voorhoede staan om hun ervaring en innovatieve technologieën aan onze activiteiten toe te voegen. Onze fans verwachten het beste van alles wat we doen, en met zijn eersteklas hardware-aanbod is Lenovo de perfecte partner. We gaan een nieuw tijdperk in voor onze sport en we zijn vastbesloten om toegewijde fans over de hele wereld een hoogwaardige ervaring te bieden."

Yang Yuanqing, voorzitter en CEO van Lenovo, zei: "Met trots kondigen we onze nieuwe wereldwijde samenwerking aan met de Formule 1, 's werelds meest prestigieuze autosportcompetitie, om een half miljard fans over de hele wereld te betrekken bij spannende, innovatieve ervaringen. Dit partnerschap is gebaseerd op onze gedeelde passie voor innovatie, prestatie en de winnaarsmentaliteit. Samen zullen Lenovo en de Formule 1 de grenzen van de technologie verleggen om een snellere, slimmere en duurzamere toekomst te realiseren."

Luca Rossi, President van de Intelligent Devices Group, Lenovo, zei: "De samenwerking met de Formule 1 om de slimmere oplossingen van Lenovo in de hele organisatie in te zetten, bij zowel de basisactiviteiten als bij de Grands Prix zelf, zal grenzen verleggen en de race-ervaring transformeren. De Formule 1 richt zich op digitale transformatie en het blijven verrassen van de fans. Lenovo's portfolio van hardware, diensten en oplossingen zal bij de Formule 1 een sleutelrol spelen om voor fans nieuwe manieren te creëren om dezelfde sensaties te voelen die je op het circuit zou ervaren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lenovo
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) is een Fortune Global 500-onderneming met een waarde van US $ 50 miljard, 63.000 medewerkers en actief in 180 markten over de hele wereld. Gericht op een gedurfde visie om slimmere technologie voor iedereen te leveren, ontwikkelen we wereldveranderende technologieën die een meer inclusieve, betrouwbare en duurzame digitale samenleving creëren. Door het ontwerpen, bouwen en bouwen van 's werelds meest complete portfolio van slimme apparaten en infrastructuur, leiden we ook een intelligente transformatie - om betere ervaringen en kansen te creëren voor miljoenen klanten over de hele wereld.
Meer over Lenovo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.