project44 lanceert ‘Yard Solutions’

Om yard-activiteiten te verbeteren door vermindering van handmatige processen, menselijke fouten en totale kosten

| project44 | 2 min | 10 maart 2022 15:14
Copyright: project44
project44, het toonaangevende supply chain visibility platform, lanceert Yard Solutions: een uitgebreide set van dock, yard en asset mogelijkheden. Met behulp van automatisering verbetert Yard Solutions de efficiëntie en het beheer van yard-activiteiten vanuit één platform. Project44's Yard Solutions bestaat uit drie onderdelen: Slot Booking, Yard Visibility en Yard Management. In tegenstelling tot traditionele yard-oplossingen, die gehinderd worden door verouderde technologie en moeilijk te integreren zijn met het bredere ecosysteem van de supply chain, biedt de oplossing van project44 en API-first architectuur real-time locatietracking en maakt deze gebruik van IoT-automatisering om yard-inefficiënties te verbeteren.

"Het efficiënt verplaatsen van goederen door yards kan een uitdaging zijn", zegt Kiruba Raja, General Manager van Yard Solutions bij project44. "Yard Solutions stelt verladers en logistieke dienstverleners in staat om tijd te besparen op de totale workflows voor poortbeheer, verlaagt kosten die worden besteed aan yardapparatuur en optimaliseert processen in het magazijn, zoals het prioriteren van ladingen en het toewijzen van havenpoorten."

Aangedreven door project44's real-time tracking en voorspellende ETA's, helpen de drie nieuwe onderdelen van Yard Solutions, Slot Booking, Yard Visibility en Yard Management, facilitaire en operationele managers om:
  • Zelfbediening mogelijk te maken voor de carrier aankomst- en vertrekprocessen
  • De operationele efficiëntie binnen de faciliteit te verbeteren door taken te configureren en het laad- en losproces van trailers te automatiseren met loading dock management
  • Yardoperaties te stroomlijnen door taken en samenwerking van havenwerkers en chauffeurs te coördineren met behulp van spotter- en live-chauffeursbeheer
  • De prognose- en planningsprocessen op het terrein te verbeteren door gebruik te maken van voorspellende ETA's met real-time updates over de status van trailers, zodat havenpoorten en facilitair personeel volledig worden benut
  • Uitgebreide gegevens te gebruiken om rapporten en geavanceerde analyses uit te voeren op één of meerdere yards om inzicht te krijgen in het aantal afspraken per dag, het aantal aangekomen trailers, de wachttijden van chauffeurs en nog veel meer
Yard Solutions integreert direct met project44's aanbod voor first, middle en last mile om losstaande supply chain-processen te integreren in een enkel beeld. Wanneer de oplossing wordt verbonden met andere project44 oplossingen – zoals OTR zichtbaarheid – krijgen klanten de mogelijkheid om slimmere transportbeslissingen te nemen.

"Het toevoegen van Slot Booking-, Yard Visibility- en Yard Management-mogelijkheden aan ons supply chain visibility platform biedt onze klanten een nog grotere end-to-end real-time tracking van hun goederen", aldus Vernon O'Donnell, Chief Product Officer van project44. "Door het fulfillmentproces te verbeteren en de yard-efficiëntie te verhogen, kunnen deze organisaties van begin tot eind een optimale klantervaring leveren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over project44
project44 is 's werelds toonaangevende geavanceerde zichtbaarheidplatform voor verladers en externe logistieke bedrijven. project44 verbindt, automatiseert en biedt inzicht in belangrijke transportprocessen om inzichten te versnellen en de tijd te verkorten die nodig is om die inzichten om te zetten in acties. Door gebruik te maken van de kracht van het cloudgebaseerde project44, kunnen organisaties hun operationele efficiëntie verhogen, kosten verlagen, verzendprestaties verbeteren en een uitzonderlijke Amazon-achtige ervaring bieden aan hun klanten. Aangesloten op meer dan vele vervoerders wereldwijd en met een uitgebreide dekking voor alle ELD- en telematica-apparaten op de markt, ondersteunt project44 alle transportmodi en verzendtypen, inclusief pakjes, eindmijlen, minder-dan-vrachtwagenlading, volume minder dan vrachtwagenlading, vrachtwagenlading , spoor, intermodaal en oceaan.
Meer over project44
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.