SentinelOne benoemt Mark Parrinello tot Chief Sales Officer en Eran Ashkenazi tot Chief Customer Officer

Als Chief Sales Officer zal hij de wereldwijde verkoopactiviteiten managen om zo de algehele groei van SentinelOne te bevorderen

| SentinelOne | 1 min | 15 maart 2022 8:50
Afbeelding: Mark Parrinello, Chief Sales Officer bij SentinelOne | Copyright: SentinelOne
SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, breidt zijn C-suite verder uit. Zo is Mark Parrinello gepromoveerd tot Chief Sales Officer en Eran Ashkenazi is gepromoveerd tot Chief Customer Officer.

"Mark en Eran hebben allebei een cruciale rol gespeeld bij de wereldwijde groei van SentinelOne", zegt Nicholas Warner, COO van SentinelOne. "Mark's leiderschap in sales en Erans klantgerichte mentaliteit zijn van enorme waarde voor SentinelOne en dragen bij aan het veiliger maken van de wereld."

Het leiderschap van Parrinello is een katalysator geweest voor het vergroten van de wereldwijde sales van SentinelOne. Als Chief Sales Officer zal hij de wereldwijde verkoopactiviteiten managen om zo de algehele groei van SentinelOne te bevorderen. Ashkenazi speelde een belangrijke rol bij het leveren van een uitstekende klantervaring tijdens de groei van SentinelOne en was tevens verantwoordelijk voor het opzetten en runnen van de wereldwijde threat-services van het bedrijf, inclusief de Managed Detection and Response (MDR)-service. Als Chief Customer Officer zal Ashkenazi zorg dragen voor een uitzonderlijke klantervaring en klantgerichte cultuur bij SentinelOne.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SentinelOne
SentinelOne (NYSE: S) levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporings-functionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.
Meer over SentinelOne
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.