The Rent Company en G DATA CyberDefense verlengen samenwerking

Naast het voortgezet onderwijs gaan beide bedrijven nu ook het basis- en hoger onderwijs bedienen

| The Rent Company | 2 min | 15 maart 2022 10:55
Gewaardeerd
Copyright: The Rent Company
G DATA CyberDefense, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, en The Rent Company vooraanstaand aanbieder op het gebied van full-service laptops en ICT-diensten voor het onderwijs in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk, kondigen vandaag aan dat ze hun samenwerking hebben verlengd. Dankzij de samenwerking kunnen de klanten van The Rent Company hun apparaten voor een zeer aantrekkelijk tarief beveiligen met G DATA Internet Security software. Dit aantrekkelijke aanbod is vanaf nu niet alleen beschikbaar voor het voortgezet onderwijs, maar ook voor het basis- en hoger onderwijs.

De oplossingen van G DATA CyberDefense beschermen apparaten van leerlingen, docenten en medewerkers tegen cybercriminelen, zonder in te boeten op snelheid. Bovendien bieden de oplossingen intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse, Artificial Intelligence en exploitbeveiliging om kwaadaardige processen nauwkeuriger te herkennen en te stoppen. Volgens beide bedrijven is het belangrijk dat leerlingen digitaal goed beschermd zijn. The Rent Company ziet dat leerlingen in de leeftijd vanaf 10 jaar oud steeds vaker hun eigen laptop of tablet krijgen. Het bedrijf biedt leerlingen tijdens hun hele onderwijsloopbaan een goed passend, betaalbaar én veilig apparaat aan.

“Al op jonge leeftijd maken kinderen gebruik van allerlei apparaten op school. Het is daarom belangrijk dat scholen een duurzame en veilige digitale onderwijsomgeving creëren voor hun leerlingen en personeel. Dankzij onze samenwerking met The Rent Company kunnen scholen een veilig en betaalbaar alternatief bieden,” aldus Jihane Abid, International Sales Manager bij G DATA CyberDefense. “Door samen te werken met The Rent Company krijgen klanten de juiste handvatten om risico’s te minimaliseren.”

“Een veilige lesomgeving is cruciaal voor goed onderwijs, dat geldt ook voor digitaal onderwijs,“ aldus Willem van de Kerkhof, directeur innovatie bij The Rent Company. “Veel ouders, verzorgers en studenten denken dat digitale beveiliging alleen over antivirus gaat, maar een goede oplossing bevat veel meer. Denk hierbij aan malware detectie, browserbeveiliging en functies als parental control (inclusief screentime) voor de jongere leerlingen. Bovendien hebben we de G DATA software voor een aantrekkelijk tarief gebundeld met ons Easy4u zekerheidspakket voor laptops. Ouders vinden het makkelijk alles rondom de schoollaptop in één keer goed te regelen. Veiligheid hoort daar natuurlijk bij, maar wij bieden met Easy4u ook gemak en zekerheid. Daarnaast blijft G DATA zijn producten door ontwikkelen en komen ze altijd goed uit onafhankelijke testen. Daarom hebben we onze internationale samenwerking met overtuiging verlengd.“

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over The Rent Company
The Rent Company is full-service laptop leverancier voor het onderwijs. Zij maken gebruik van het Easy4u zekerheidspakket waarbij levering, reparaties, financiering en verzekering zijn geregeld binnen één sterke en eenvoudige propositie voor koop en huur. The Rent Company maakt digitaal onderwijs betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. 
Meer over The Rent Company
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.