KnowBe4 benoemt financieel expert Bob Reich tot zijn nieuwe Chief Financial Officer

Hij vervangt daarmee voormalig CFO Krish Venkataraman die de overstap maakt naar de Raad van Bestuur

| KnowBe4 | 1 min | 16 maart 2022 20:06
Afbeelding: Bob Reich, Chief Financial Officer bij KnowBe4 | Copyright: KnowBe4
KnowBe4, aanbieder van 's werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, heeft Bob Reich benoemd tot Chief Financial Officer. Hij vervangt daarmee voormalig CFO Krish Venkataraman die de overstap maakt naar de Raad van Bestuur van KnowBe4.

Reich brengt meer dan 25 jaar ervaring en uitgebreide zakelijke en financiële managementexpertise met zich mee naar zijn nieuwe functie. Hij heeft leidinggevende functies bekleed bij een aantal vooraanstaande bedrijven. Meest recentelijk was hij EVP en CFO van Catalina Marketing Corporation. Daarvoor was hij werkzaam als EVP en CFO van Syniverse Holdings, Inc. en was hij onder andere de SVP en CFO voor Hawaiian Telcom Communications, Inc. Reich begon zijn financiële carrière bij Deloitte in Chicago.

“Bob is een ervaren financieel directeur met uitstekende leiderschapservaring van verschillende wereldwijde software- en technologiebedrijven”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “We zijn erg verheugd om Bob te verwelkomen in het executive team. Zijn vaardigheden vormen een uitstekende aanvulling op de toekomstige groeiplannen van KnowBe4. We zijn Krish ook dankbaar voor zijn leiderschap en scherpzinnigheid, aangezien hij vorig jaar een cruciale rol speelde bij de succesvolle beursgang van KnowBe4.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.