Mollie lanceert “Connect for Platforms” om SaaS- en marketplace bedrijven in staat te stellen om uit te breiden in Europa

Volledig compatibele en low-code betaaloplossing voor platformbedrijven om hun online betalingen snel te integreren, te aanvaarden en te schalen

| Mollie | 2 min | 17 maart 2022 12:30
Copyright: Mollie
Mollie, een van de snelst groeiende betalingsdienstaanbieders in Europa, kondigt vandaag de lancering aan van Connect for Platforms. Deze betaaloplossing, ontworpen voor online SaaS- en marktplaatsplatformen, is de meest efficiënte en gemakkelijkste manier voor zowel grote als kleine bedrijven om betalingen te integreren, klanten te onboarden en betalingen te aanvaarden en verwerken. Ook biedt Connect for Platforms lokale, meertalige ondersteuning, essentieel voor Mollies klanten die in Europa actief zijn.

Connect for Platforms voorziet in de specifieke behoeften van SaaS- en marktplaatsbedrijven door middel van een low-code integratie die moeiteloze onboarding, verbeterde operationele efficiëntie en een snellere time-to-market mogelijk maakt. Mollie verifieert zowel de marktplaats als de verkopers met volledige KYC (Know-Your-Customer), hierdoor wordt tijd bespaard en wordt de operationele werklast verminderd.

Met configureerbare API's voor het accepteren en verwerken van alle betalingen, wordt het betalingsproces vereenvoudigd. Het biedt een uitgebreide reeks wereldwijde en lokale betaalmethoden waardoor platformen hun conversie kunnen verhogen en sneller kunnen uitbreiden naar andere landen. Daarnaast maakt de functie voor gesplitste betalingen het gemakkelijk om betalingen uit het winkelmandje over verschillende verkopers te verdelen.

Een van Mollies eerste Connect for Platforms-klanten is Q-Park, een internationale parkeerdienstverlener in West-Europa. "Gezien Q-Park meer dan 3.000 parkeerfaciliteiten heeft in zeven West-Europese landen, waren we op zoek naar een betaaloplossing die ons in staat stelt zowel de acceptatie van betalingen te centraliseren, als de inkomsten toe te wijzen aan verschillende financiële entiteiten," aldus Frank Janssen, Corporate Information Manager van Q-Park. "Mollies Connect for Platforms-product bleek de oplossing. We kunnen nu meerdere wereldwijde en lokale betaalmethoden accepteren. De onboarding verliep snel en eenvoudig, en de lokale ondersteuning die we kregen was uitstekend.”

Rogier Schoute, Chief Product Officer van Mollie: "We zijn enthousiast om Connect for Platforms te lanceren. Het voorziet in een zeer belangrijke marktbehoefte, een behoefte die ons bij Mollie nauw aan het hart ligt: het vereenvoudigen van betalingen in een complex ecosysteem met meerdere partijen. Het marktplaats-bedrijfsmodel wint snel aan populariteit en is nu toepasbaar op verschillende bedrijven, ongeacht hun grootte. Of je nu een SaaS-platform bent dat boekings- en reserveringsoplossingen voor de horeca biedt, of een marktplaats die producten van honderden of duizenden verkopers aanbiedt, Connect for Platforms vereenvoudigt marktplaatsbetalingen en zorgt ervoor dat elke partij betaald krijgt wat ze verwacht en wanneer ze het verwacht. Dit stelt onze klanten in staat te concurreren met e-commerce giganten, de omzet te verhogen en ook sneller uit te breiden naar andere landen. Wij kijken ernaar uit om de groei van een divers en competitief marktplaatslandschap te ondersteunen".

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mollie
Mollie is een pionier binnen de payment-industrie. Het bedrijf is ook een van de snelst groeiende payment service providers (PSP’s) in Europa. Mollie faciliteert bedrijven van verschillende groottes om op te schalen en te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Met behulp van de simpele en duidelijke betalings-API kan Mollie verschillende betaalmethodes aanbieden op een uniforme wijze. Mollie’s doel is om complexe financiële diensten eenvoudiger te maken. Het is Mollie’s missie om de meest geliefde PSP van de wereld te worden.
Meer over Mollie
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.