Scotch & Soda bevordert wereldwijde omnichanneltransformatie met Manhattan Associates

Nieuwe allocatie- en warehousingoplossingen ondersteunen distributie- en fulfilmenttransformatie voor Nederlands lifestyle- en modemerk

| Manhattan Associates | 3 min | 21 maart 2022 13:40
Copyright: Manhattan Associates
Manhattan Associates Inc. (NASDAQ: MANH) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda voor Manhattan Active® Allocation en Manhattan Active® Warehouse Management heeft gekozen. Deze keuze maakt deel uit van de strategie om de omnichanneltransformatie, zowel in de winkel als online, wereldwijd te bevorderen.

"Naarmate onze wereldwijde aanwezigheid groeide, werd het duidelijk dat we belangrijke delen van onze supply chain moesten transformeren en ons nieuwe omnichanneldistributiecentrum (DC) in Hoofddorp en ons DC in Hong Kong optimaal moesten benutten", aldus Rik Kok, global director procurement bij Scotch & Soda.

Als onderdeel van de omnichanneltransformatie realiseerde Scotch & Soda zich ook de noodzaak om de netwerkvoorraad beter af te stemmen op de verschillende manieren waarop het bedrijf met haar klanten omgaat. Om verkoopstrategieën en beslissingen over winkelbevoorrading beter op elkaar af te stemmen, werd besloten om de allocatieoplossing, alsook warehouse management, te moderniseren en te vervangen.

"Door gebruik te maken van Manhattan Active Allocation zijn we in staat om een real-time overzicht van de voorraad te verkrijgen en allocatiestrategieën in te zetten, zorgvuldig opgebouwd om het wereldwijde omnichannelkarakter van onze groeiende business weer te geven. Manhattan's oplossingen zijn duidelijk gebouwd voor retail van de toekomst, waar andere oplossingen zijn gebouwd voor retail van het verleden", vervolgt Kok.

Manhattan Active Allocation zorgt voor voorraadallocatie in alle winkels en distributiecentra, waardoor omnichannel fulfilment volledig in lijn is met hoe Scotch & Soda verwacht dat voorraad wordt verbruikt. Deze real-time benadering van toewijzing zorgt voor minder verplaatsingen en afprijzingen aan het einde van het seizoen, minder ongebruikte voorraden en minder financiële risico's.

"Door onze drie belangrijkste DC's naar Manhattan Active Warehouse Management te migreren, ondersteunen we bovendien een distributie- en fulfilmenttransformatie met slimmere, transparantere en duurzamere afhandelings- en leveringsopties die uiteindelijk aan ons groeiende klantenbestand ten goede komt", besluit Kok.

Manhattan Active Warehouse Management is versieloos, met altijd toegang tot nieuwe mogelijkheden. Het systeem is in de cloud ontstaan en voorzien van machine learning, wat betekent dat het nooit hoeft te worden geüpgraded. Wanneer Scotch & Soda meer nodig heeft, schaalt het automatisch mee met die behoefte en werkt het overal waar nodig.

Pieter Van den Broecke, managing director bij Manhattan Associates Benelux en Duitsland, voegt toe: "Scotch & Soda is de verpersoonlijking van de liberale, progressieve Amsterdamse mentaliteit en we zijn verheugd om met zo'n geliefd Nederlands mode-icoon samen te werken nu het de wereldwijde supply chain verder transformeert.

"Manhattan Active Allocation en Active Warehouse Management zullen een nieuw niveau van snelheid, aanpassingsvermogen en gebruiksgemak binnen distributiemanagement en voorraadallocatie inluiden. De voortdurende innovatie, schaalbaarheid en wendbaarheid die onze cloud-native oplossingen bieden, zullen Scotch & Soda in staat stellen om tot ver in de toekomst gelijke tred te blijven houden met verschuivende consumententrends en -verwachtingen", eindigt Van den Broecke.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Manhattan Associates
Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen, zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
Meer over Manhattan Associates
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.