
Netcompany blijft hard aan de weg timmeren in overheidsland. Het Delftse IT-bedrijf met Deense roots is door negen ministeries en de Sociale Verzekeringsbank als mantelpartij geselecteerd voor resultaatgerichte ICT/IV opdrachten. Netcompany boekt het succes in een combinatie met adviesbureau VKA.
De raamovereenkomst is Europees aanbesteed en heeft een geraamde omvang van ongeveer 192 miljoen euro over een looptijd van vier jaar. In totaal zijn zeven partijen geselecteerd door een groep van negen ministeries (VWS, SZW, AZ, BZK, DEF, FIN, I&W, J&V, OCW) en de Sociale Verzekeringsbank (SVB).
De raamovereenkomst, die ingaat op 15 maart 2022, heeft betrekking op een breed scala aan resultaatgerichte ICT/IV-activiteiten, waaronder ontwikkeling, bouw, beheer en onderhoud van maatwerkapplicaties, advies, impactanalyses, performanceverbetering, optimalisatie en audits.
Verdere groei
Country Managing Partner Nederland, Perry van der Weyden is trots op de deelname van Netcompany aan het raamcontract. “Netcompany heeft als doel de digitale transformatie in de publieke en private sector in Nederland te versnellen. Onze IT-oplossingen dragen bij aan een duurzame en betere samenleving en dat willen we ook in dit contract weer laten zien. Wij kijken er naar uit om met onze innovatieve kennis en platformen de deelnemers aan de raamovereenkomst te helpen bij het realiseren van hun ambities. En het is een nieuwe stap in onze groei op de Nederlandse markt.”
Nieuw mantelsucces
De deelname aan de raamovereenkomst is een nieuw succes in korte tijd voor Netcompany, dat onlangs ook als mantelpartij werd geselecteerd door zowel het Ministerie van Buitenlandse Zaken als door Logius. Bovendien werd eind 2021 de overname van Intrasoft International afgerond, waardoor ook de marktpositie binnen de Europese instellingen verder is versterkt. Zo bouwde en ontwierp Netcompany-Intrasoft onder meer de grootste en meest complexe IT-systemen van de Europese Commissie.
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.