Negen ministeries kiezen Netcompany voor uitdagend miljoenencontract

Raamovereenkomst heeft betrekking op een breed scala aan resultaatgerichte ICT/IV-activiteiten

| Netcompany | 2 min | 22 maart 2022 9:51
Gewaardeerd
Netcompany blijft hard aan de weg timmeren in overheidsland. Het Delftse IT-bedrijf met Deense roots is door negen ministeries en de Sociale Verzekeringsbank als mantelpartij geselecteerd voor resultaatgerichte ICT/IV opdrachten. Netcompany boekt het succes in een combinatie met adviesbureau VKA.

De raamovereenkomst is Europees aanbesteed en heeft een geraamde omvang van ongeveer 192 miljoen euro over een looptijd van vier jaar. In totaal zijn zeven partijen geselecteerd door een groep van negen ministeries (VWS, SZW, AZ, BZK, DEF, FIN, I&W, J&V, OCW) en de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

De raamovereenkomst, die ingaat op 15 maart 2022, heeft betrekking op een breed scala aan resultaatgerichte ICT/IV-activiteiten, waaronder ontwikkeling, bouw, beheer en onderhoud van maatwerkapplicaties, advies, impactanalyses, performanceverbetering, optimalisatie en audits.

Verdere groei

Country Managing Partner Nederland, Perry van der Weyden is trots op de deelname van Netcompany aan het raamcontract. “Netcompany heeft als doel de digitale transformatie in de publieke en private sector in Nederland te versnellen. Onze IT-oplossingen dragen bij aan een duurzame en betere samenleving en dat willen we ook in dit contract weer laten zien. Wij kijken er naar uit om met onze innovatieve kennis en platformen de deelnemers aan de raamovereenkomst te helpen bij het realiseren van hun ambities. En het is een nieuwe stap in onze groei op de Nederlandse markt.”

Nieuw mantelsucces

De deelname aan de raamovereenkomst is een nieuw succes in korte tijd voor Netcompany, dat onlangs ook als mantelpartij werd geselecteerd door zowel het Ministerie van Buitenlandse Zaken als door Logius. Bovendien werd eind 2021 de overname van Intrasoft International afgerond, waardoor ook de marktpositie binnen de Europese instellingen verder is versterkt. Zo bouwde en ontwierp Netcompany-Intrasoft onder meer de grootste en meest complexe IT-systemen van de Europese Commissie.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (9 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Netcompany
Over Netcompany
Netcompany is opgericht in 2000 en heeft haar hoofdkantoor in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Sindsdien is Netcompany uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met werknemers in meerdere landen. Netcompany is een gespecialiseerde IT-dienstverlener en levert innovatieve en bedrijfskritische IT-oplossingen die de digitale transformatie van klanten versnelt door middel van digitale platforms, kernsystemen en infrastructurele diensten. Netcompany levert end-to-end IT-diensten, van ontwikkeling tot beheer, onderhoud en hosting aan een divers klantenportfolio in het private en publieke domein.
Meer over Netcompany
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.