Cognizant presenteert nieuwe logo en slogan

Merkidentiteit verandert mee met digitale focus van organisatie

| Cognizant | 2 min | 23 maart 2022 10:54
Copyright: Cognizant
Cognizant onthult zijn nieuwe logo en slogan: ‘Intuition engineered™, waarmee het de nieuwste ontwikkeling in de merkidentiteit van het bedrijf introduceert.

Cognizant’s nieuwe positionering is ontwikkeld om een betere weerspiegeling te zijn van de expertise die het bedrijf heeft in digitale technologieën en het versnellen van digitale bedrijfsvoering. Het bedrijf breidde de afgelopen periode enorm uit op het gebied van artificial intelligence (AI), cloud, Internet of Things (IoT) en software engineering. Dat deden ze zowel organisch als via acquisities: het bedrijf investeerde de afgelopen drie jaar ruim 3 miljard dollar in de overname van andere organisaties.

De nadruk op ‘digitaal’ zet Cognizant in een betere uitgangspositie om zijn eigen groeistrategie waar te maken, en relevantie voor klanten te vergroten die het digitaliseren van hun bedrijfsvoering en customer experience omarmt hebben. Ongeveer 44 procent van de business van Cognizant viel eind vorig jaar onder de noemer ‘digitaal’.

“Als organisatie evolueerde Cognizant de afgelopen paar jaar enorm. De perceptie van het bedrijf veranderde niet altijd mee”, zegt Gaurav Chand, Chief Marketing Officer bij Cognizant. “We hebben een beter digitaal aanbod dan ooit. Deze veranderde merkidentiteit laat de waarde zien die we naar onze Global 2000 klanten brengen, en toont de positie aan die we als digitaal leider verworven hebben.”

Cognizant’s nieuwe slogan, ‘Intuition engineered’, duidt aan hoe het bedrijf de rol van technologie voor organisaties ziet. Die moet organisaties versterken en uitbreiden, zodat mensen met meer inzicht kunnen werken, en dat met een enorm hoge snelheid.

Chand: “Als we organisaties kunnen leren te anticiperen en snel actie te ondernemen, brengt dat een nieuwe dimensie van persoonlijkheid naar technologie. We bedachten deze slogan omdat hij herkenbaar is voor zowel onze zakelijke klanten als voor onze huidige en toekomstige 330.000 teamgenoten. Het is de externe expressie van de kern en zingeving van ons bedrijf, en van de normen en waarden die ons leiden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Cognizant
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.