Innr breidt outdoor assortiment uit met de Outdoor Globes

Deze bolvormige lampen zijn met zijn 16 miljoen kleuren een echte sfeermaker voor de tuin of het balkon

| Innr | 2 min | 23 maart 2022 16:07
Copyright: Innr
Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, breidt haar outdoor assortiment uit met een nieuw armatuur: de Globe Light Colour. Deze bolvormige lamp is met zijn 16 miljoen kleuren een echte sfeermaker voor de tuin of het balkon. Hiermee zet je eenvoudig de toon voor diverse gelegenheden, zoals een romantisch diner voor twee, een barbecue met familie of het WK kijken met de hele straat. De slimme lichtbollen zijn verkrijgbaar in een set van drie en los als add-on.

De set van drie slimme lichtbollen kun je door middel van grondpennen eenvoudig tussen de planten in de aarde prikken of met de bijgeleverde lussen ophangen, bijvoorbeeld boven een loungeset of in een boom. De Outdoor Globes zijn weer- en vochtbestendig en hebben een hoge beschermingsgraad (IP65) en een verwachte levensduur van meer dan 30.000 uur. De set is inclusief losse grondpennen, lussen, kabels, control box en adapter, zodat je ze kan installeren zoals jij wilt.

De Globes zijn compatibel met het Zigbee-protocol en hierdoor eenvoudig toe te voegen aan bestaande slimme verlichting. Eenmaal verbonden met de Innr, Philips Hue* of Samsung SmartThings bridge kun je de lampen naar wens van kleur veranderen, dimmen of schakelen. Dit kan via app, afstandsbediening of met je stem via Amazon Alexa, Google Assistant of Siri Shortcuts.

Naast de Globe Lights heeft Innr diverse andere outdoor producten in het assortiment. Zo heeft Innr ook een nieuwe versie van de Outdoor Flex Light Colour geïntroduceerd. De lichtopbrengst is verhoogd tot 44% voor nog meer comfort, perfect voor het markeren van een pad, bloemperk of terras. De zachte lichtverdeling is nauwkeuriger en homogener dan voorheen met 16% meer LED's per meter. De verbeteringen aan deze buitenstrip zijn niet alleen esthetisch, de ecologische voetafdruk is namelijk ook verminderd met 35% minder materiaal dat bij de productie wordt verbruikt. Ook voor lichtspots of lichtpaaltjes ben je bij Innr aan het goede adres.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Innr
Met Innr, opgericht in 2012, zetten oprichters Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips) samen met een groeiend team van professionals al hun energie in voor het maken van mooie, praktische en slimme verlichting onder het motto ‘Simple and Affordable’. Door de verlichting en smart home-trends op de voet te volgen, kan Innr vroeg reageren op de behoeften van de klant en de perfecte Smart Lighting-producten maken. Deze kennis is terug te vinden in zowel de kwaliteit van hun producten als de persoonlijke service.
Meer over Innr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.