AGON by AOC's veelgeprezen G2-modellen nu in 165 Hz

Het portfolio biedt een breed scala aan opties voor verschillende soorten gamers

| AOC | 3 min | 23 maart 2022 16:30
Copyright: AOC

Gamen voor iedereen

Het AGON by AOC-portfolio biedt een breed scala aan opties voor verschillende soorten gamers. Voor casual gamers zijn de platte IPS-panelen of gebogen VA-panelen uit de G2-serie, en de agressievere 1000R-kromming van de G3-serie het beste. Monitoren zoals de 60,5 cm/24-inch 24G2U en de 68,6 cm/27-inch 27G2U zijn twee van de best verkochte gamingmonitoren op de markt dankzij de uitzonderlijke waarde en hoge prestaties die deze modellen bieden aan ambitieuze en avontuurlijke gamers. Beide zijn alom geprezen en hebben talloze onderscheidingen ontvangen, zoals "Beste gamingmonitor" door vele recensenten wereldwijd.

Beter, sneller, sterker

AGON by AOC pakt uit en vernieuwt deze modellen met verversingssnelheden van 165 Hz. De 24G2SPU en 27G2SPU, die vanaf eind maart worden gelanceerd, zullen de 24G2U en 27G2U vervangen. Uitgerust met ergonomische standaards die hoogte-, draai-, en kantelaanpassingen mogelijk maken, kunnen deze monitoren optimaal worden gepositioneerd voor een verbeterde game-ervaring, en geven gamers ook de mogelijkheid om meerdere schermen te gebruiken in een opstelling met meerdere monitoren. Als de meest uitgebreide monitoren van de reeks, hebben de 24G2SPU en 27G2SPU een geïntegreerde USB-ingang met 4 aansluitingen, zodat gamers toetsenborden en muizen rechtstreeks op de monitor kunnen aansluiten, waardoor hun bureau minder rommelig is. Beide modellen zijn ook uitgerust met twee 2 W-luidsprekers.

De IPS-panelen die in alle modellen worden gebruikt, bieden een scherpe Full HD-resolutie, waarmee gamers hoge framerates kunnen bereiken zonder hun GPU's te belasten. De verversingssnelheid van 165 Hz produceert een veel soepelere game-ervaring dan de 144 Hz van hun tegenhangers, waardoor gamers een concurrentievoordeel hebben als het spannend wordt. Een MPRT-responstijd van 1 ms elimineert ghosting bijna volledig voor scherpe beelden zonder verstoringen, terwijl de Adaptive-Sync-ondersteuning haperingen en tearing elimineert door een variabele verversingssnelheid te gebruiken. Het slanke, 3-zijdige frameloze ontwerp van de modellen straalt 'gaming' uit, past perfect bij moderne gevechtsstations en vergroot de veelzijdigheid van multi-monitoropstellingen.

Gebruikers die meerdere monitoren gebruiken, zouden eenvoudigere monitoren kunnen overwegen. AGON by AOC biedt met de 24G2SPAE en 27G2SPAE de simpele opties zonder een USB-ingang en met een eenvoudigere standaard. Identiek aan de 24G2SPU en 27G2SPU in termen van paneel, maar met een verminderde functieset, zijn ze perfect geschikt voor opstellingen met twee of drie monitoren of voor gebruikers die al zijn uitgerust met monitorarmen zoals de AOC AD110D0 met gebruik van de VESA-montageoptie.

Alle vier de nieuwe modellen zijn voorzien van gamespecifieke instellingen, zoals Game Color (om de verzadiging aan te passen), Dial Point (voor nauwkeurig richten met je vizier), LowBlue-modus voor langere gamesessies 's nachts en drie gamemodi voor verschillende genres zoals FPS, RTS, Racing en drie door de gebruiker aanpasbare modi. De nieuwe, moderne OSD-software G-Menu maakt het aanpassen van fijne weergavedetails een fluitje van een cent.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AOC
AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, welke de industrie regelmatig impulsen geeft met vernieuwende, creatieve en ongewone beeldschermen. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC.
Meer over AOC
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.