EPOS lanceert EXPAND 40 serie

Een nieuwe bluetooth speakerphone voor op kantoor waarmee elk teamlid wordt gehoord, ongeacht de locatie

| EPOS | 2 min | 23 maart 2022 16:45
Copyright: EPOS
EPOS, het premium audiomerk, lanceert de EPOS EXPAND 40 series. Een nieuwe bluetooth speakerphone voor op kantoor. Daarmee voldoet het bedrijf aan de groeiende behoeften van werknemers om hybride te werken. De plug-and-play Bluetooth® speakerphone is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. De EXPAND 40 serie neemt veel voorkomende frustraties rond vergaderingen weg, zoals een ingewikkelde opstelling of losgekoppelde audio. Met de EXPAND 40 serie wordt elk teamlid gehoord, ongeacht de locatie.

Beheers de akoestiek van de vergaderruimte

De akoestische omstandigheden in vergaderruimten kunnen uiteenlopen. Daarom is een oplossing die achtergrondgeluiden en echo's wegfiltert essentieel voor een soepele samenwerking. De EXPAND 40 isoleert individuele stemmen in het gesprek met straalvormende (beamforming) microfoons, zodat er een voortreffelijk geluid voor iedereen ontstaat, of ze nu deelnemen op kantoor of op afstand.

Vereenvoudigde samenwerking

Nu er meer meetings op afstand of in een hybride omgeving plaatsvinden, is het belangrijk om de persoonlijke energie weer te geven die vaak verloren gaat bij online contact. Dankzij duplex performance kunnen teams levendige discussies voeren waarbij deelnemers tegelijkertijd kunnen spreken zonder te worden onderbroken. Zo worden online vergaderingen en brainstormsessies nieuw leven ingeblazen.

Connect & Go

Met de EXPAND 40 serie kunnen gebruikers gemakkelijk en snel aansluiten bij vergaderingen met behulp van een USB-C kabel of een Bluetooth® dongle. Met EPOS’ Software Solutions kunnen IT-managers snel en eenvoudig de voorkeuren instellen en het apparaat updaten naar de nieuwste firmware. Dat kunnen ze makkelijk op afstand doen, zodat tijd vrij blijft voor andere taken.

Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS: “De lancering van de EXPAND 40 serie is de natuurlijke volgende stap voor EPOS. Aan de ene kant blijven we voldoen aan de behoeften van een continu veranderende werkomgeving en aan de andere kant ligt onze focus scherp op het wegnemen van hindernissen voor zinvolle online samenwerking, zodat we het plezier in de dagelijkse werkomgevingen kunnen terugbrengen."

Voortbouwend op het sterke fundament van de speakerphones uit de EXPAND lijn is de EXPAND 40 serie binnenkort verkrijgbaar in drie uitvoeringen: UC-geoptimaliseerd (met of zonder Bluetooth® USB-dongle) of Microsoft Teams-gecertificeerd met Bluetooth® USB-dongle.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.