Softline Solutions kondigt samenwerking aan met Tanium voor meer zichtbaarheid en controle van endpoints voor enterprise organisaties

| Tanium | 2 min | 25 maart 2020 11:31
Afbeelding: Softline Solutions en Tanium tekenen samenwerking | Copyright: Tanium
Softline Solutions, expert en marktleider in Software & IT Asset Management, kondigt een samenwerking aan met Tanium, leverancier van unified endpoint management en security ontwikkeld voor complexe IT omgevingen.

Deze samenwerking brengt Softline Solutions software asset management (SAM) services en expertise samen met het Tanium-platform. De gecombineerde kracht van Tanium en Softline Solutions zal gezamenlijke klanten helpen de hiaten in de zichtbaarheid van activa aan te pakken en het risico voortdurend te verminderen.

Door de complexe, gedistribueerde netwerken van vandaag hebben enterprise IT-teams vaak moeite om volledig inzicht te krijgen in hun (digitale) endpoints, waaronder laptops, servers, virtuele machines, containers en cloud infrastructuur. Deze samenwerking zal bedrijven helpen betrouwbare data te verzamelen voor Software Asset Management (SAM) en IT Service Management processen door verbeterde zichtbaarheid van de endpoints met het Tanium-platform.

Het Tanium-platform biedt security- en IT-operation teams nauwkeurige endpoint data, zelfs over de grootste en meest complexe netwerken. De samenwerking tussen Softline Solutions en Tanium zal klanten niet alleen helpen waardevolle inzichten te krijgen in de huidige status van hun endpoints, maar zal organisaties ook helpen cyberdreigingen te beheren.

Dennis Montanje, Managing Director Softline Solutions Northern Europe: “Het verkrijgen van betrouwbare data over IT assets lijkt de grootste strijd van veel organisaties. IT processen, inclusief software asset management, zijn sterk afhankelijk van de volledigheid en nauwkeurigheid van deze data. Met de bewezen platform technologie van Tanium kunnen we klanten ondersteunen in hun zoektocht naar hun golden record van hun IT assets. Met deze reden is Tanium een sterke toevoeging om ons portfolio compleet te maken."

Michel Schrok, hoofd van Channel Northern Europe bij Tanium: “Enterprise organisaties hebben moeite om volledig inzicht te krijgen in hun IT assets, wat resulteert in verhoogde kwetsbaarheden en risico's. We zijn verheugd om samen te werken met Softline Solutions om organisaties te helpen de bedrijfsomgeving beter te beheren en te beveiligen en hiaten in de zichtbaarheid van endpoints te dichten. Deze samenwerking zal gezamenlijke klanten helpen om assets beter te beheren en bedrijfsresultaten te verbeteren met behulp van het Tanium-platform.”

Deze samenwerking is effectief vanaf maart 2020.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Tanium

Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.