Wereldwijde groei aantal klanten van Pure as-a-Service

Onderstreept Pure's streven naar het leveren van eenvoudige, flexibele en transparante storage-oplossingen

| Pure Storage | 2 min | 24 maart 2022 19:40
Copyright: Pure Storage
Pure Storage ziet een aanhoudende groei en klantadoptie van zijn Pure as-a-Service-abonnementsaanbod. Pure as-a-Service, dat in 2018 werd geïntroduceerd als het eerste echte op gebruik gebaseerde servicemodel voor storage, levert flexibiliteit, transparantie en eenvoud, samen met proactieve monitoring en niet-verstorende upgrades. Daarbij wordt voldaan aan Service Level Agreements (SLA's) voor prestaties en gebruik.

Het afgelopen jaar zag Pure een toenemende adoptie door klanten in belangrijke markten wereldwijd, waaronder een van 's werelds grootste transportbedrijven. Dit bedrijf selecteerde Pure as-a-Service om een veilige data-infrastructuur voor zijn nieuwe aanbod te bouwen. Door de groei van het aantal klanten maakten Pure's inkomsten uit abonnementen in het fiscale jaar 2022 33% uit van de totale omzet, met meer dan $738 miljoen en een groei van 37% op jaarbasis. Het momentum van Pure as-a-Service, in combinatie met de groei van Pure's Evergreen Storage en Pure Cloud Block Store (dat naadloze datamobiliteit mogelijk maakt tussen on-premises en cloudomgevingen) laten het succes van Pure's uniforme abonnementsstrategie zien.

Pure heeft Pure as-a-Service verder ontwikkeld om betere prijstransparantie en granulariteit te bieden door een extra selfservice-laag voor klanten te bouwen. Klanten kunnen nu gebruikmaken van een uitgebreide versie van Pure's Cost Calculator, die direct is ingebouwd in Pure1, Pure's AI-gedreven data-services platform voor storage management. Met mogelijkheden voor geavanceerde workload-modellering, offerte-aanvragen en aankopen direct via het platform te verrichten, biedt Pure klanten ongeëvenaarde prijstransparantie voor hun storage-behoeften.

Wereldwijde organisaties blijven profiteren van de flexibiliteit en eenvoud van Pure as-a-Service, waaronder de City and County of Denver, Wobcom GmbH, en Matrix Solutions:

“Met de storage-as-a-service-oplossing hoeven we niet langer na te denken over wat we over drie tot vijf jaar nodig zouden kunnen hebben en wat we moeten investeren in capaciteit en prestaties die al dan niet aan onze behoeften op de lange termijn kunnen voldoen. Het OPEX-model geeft ons een stabiele kostenstructuur terwijl tijdrovende inkoopprocessen en complete vervanging van storage vermeden worden,” zegt Sean Greer, IT Director of Service Delivery, City and County of Denver.

“Met Pure as-as-Service konden we de opslagcapaciteit kiezen die we nodig hadden om mee te beginnen, in de wetenschap dat we eenvoudig en op elk gewenst moment kunnen opschalen,” zegt Giovanni Coppa, Hoofd Datacenter en Cloud Innovatie, Wobcom GmbH.

“Pure as-a-Service voorkomt verrassingen op het gebied van kapitaaluitgaven en stelt ons in staat om indien nodig op of af te schalen. Ik kan mijn aandacht en middelen richten op cyberbeveiliging en andere strategische en snelgroeiende zaken,” zegt Anthony Ridley-Smith, Managing Director & Oprichter, Matrix Solutions.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.