ITmorrow versterkt portfolio met low-code platform USoft

Na onderzoek van de markt heeft ITmorrow gekozen voor het platform van USoft

| USoft | 3 min | 25 maart 2022 8:57
Afbeelding: De ondertekening met Ewoud Stuurman en Hans Canisius | Copyright: USoft
ITmorrow voegt het low-code platform van USoft toe aan haar portfolio. ITmorrow, een Rotterdamse low-code startup, is specialist in procesoptimalisatie, applicatieontwikkeling en UX/UI-development met een focus op de kwaliteit en integriteit van data. Daarnaast is ITmorrow onderdeel van House of low-code, een kennisplatform voor digitale innovatie. Als jongste telg in deze club profiteert ITmorrow van de jarenlange ervaring en gedeelde expertise van alle agencies onder dit dak. De uitbreiding betekent het begin van een strategisch partnership tussen ITmorrow en USoft, waarbij ITmorrow kansen ziet om met het low-code ontwikkelplatform oplossingen te creëren voor complexe en bedrijfskritische applicaties van haar klanten. Na onderzoek van de markt heeft ITmorrow gekozen voor het platform van USoft om in te spelen op de vraag om complexe bedrijfskritische applicatieproblemen op een snelle en innovatieve manier met low-code op te lossen.

Organisaties kunnen met het low-code platform van USoft innovatieve en bedrijfskritische applicaties bouwen die exact aansluiten op de context van de organisatie. De rules engine, waarin datamodel- en bedrijfsregels worden opgeslagen met natuurlijke taal als uitgangspunt, is de kracht van het USoft-ontwikkelplatform. De stabiele en eenduidige bedrijfsregels blijven intact, ook wanneer processen veranderen. Dit maakt bedrijfskritische systemen niet alleen robuuster en kwalitatief beter, maar ook veel wendbaarder.

Samen wendbare digitale oplossingen bouwen

ITmorrow focust op het vergroten van de waarde van kwalitatieve en integere data. Het USoft low-code platform wordt ingezet bij de ontwikkeling van operations management software (OMS). De oplossingen helpen bij het plannen, bewaken en coördineren van productie- of serviceactiviteiten, het digitaliseren van de dagelijkse workflows, het identificeren en verminderen van verstoringen/knelpunten in het operationele proces en realtime advies op het moment dat verstoringen plaatsvinden.

Door hightech te combineren met flexibele low-code, wordt data op een slimme, efficiënte en veilige wijze verzameld, verwerkt en beschikbaar gesteld en wordt de waarde van data vergroot. Dankzij deze samenwerking zijn zij in staat dit ook toe te passen voor complexere, bedrijfskritische vraagstukken met behulp van het ontwikkelplatform van USoft.

Roland Gerritsen, Partner Development Manager bij USoft: “Het opbouwen van structurele partnersamenwerkingen is voor USoft een belangrijke strategische pijler. Met intensieve samenwerkingen met partners als ITmorrow kunnen we effectief de aanwezigheid van USoft in de markt vergroten. Wij zijn blij dat ITmorrow voor ons ontwikkelplatform heeft gekozen en hebben er vertrouwen in dat zij zich gaan ontwikkelen als een voorname partner en kijken uit naar een langdurige samenwerking met zowel ITmorrow als haar klanten.”

Ewoud Stuurman, Managing Partner bij ITmorrow: “De filosofie van USoft sluit heel mooi aan op onze organisatie. Data is niet meer weg te denken bij processen binnen organisaties en geeft heel waardevolle inzichten. Wij geloven dat in data die al eerder door organisaties zijn vergaard, nog veel waarde verscholen ligt. Met USoft is er eindelijk een low-code ontwikkelplatform beschikbaar waarmee we organisaties kunnen helpen die waarde te benutten en complexe, bedrijfskritische vraagstukken op te lossen, waar voorheen werd teruggegrepen naar coderen in met name .NET en Java.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over USoft
USoft biedt organisaties een low-code platform om complexe kernsystemen te bouwen of verbouwen. USoft weet namelijk dat organisaties de vrijheid willen hebben een eigen weg te kiezen in het inrichten van hun bedrijfsvoering. Met het intelligente en flexibele low-code platform van USoft krijgen klanten volledige controle over hun data en wat zij hiermee willen bereiken. Doordat de technologie draait om de kracht van bedrijfsregels weten organisaties zeker dat de context van de organisatie altijd het start-, middel- en eindpunt is.
Meer over USoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.