Xiaomi introduceert Xiaomi Watch S1-serie en Xiaomi Buds 3T Pro

De nieuwe introducties tillen de wearable-ervaring naar een volgend niveau

| Xiaomi | 3 min | 27 maart 2022 15:04
Afbeelding: De Watch S1 | Copyright: Xiaomi
Xiaomi heeft, samen met de Xiaomi 12 flagship serie, de Xiaomi Watch S1-serie en Xiaomi Buds 3T Pro onthuld. De nieuwste draagbare essentials hebben een premium uiterlijk en geavanceerde features die bijdragen aan de moderne leefstijl. De Xiaomi Watch S1-serie is verkrijgbaar vanaf 199 euro en de Xiaomi Buds 3T Pro zijn verkrijgbaar voor 169 euro.

“We zien dat steeds meer consumenten wearables beschouwen als dagelijkse benodigdheden voor verschillende gebruikssituaties, denk aan gezondheid en welzijn, gemak en verbinding, of zelfs persoonlijke stijl." aldus Steven Shi, adjunct-manager van AIoT van Xiaomi International. “Als toonaangevend merk voor wearables zal Xiaomi zich in 2022 richten op het aanbieden van meer hoogwaardige draagbare producten. Producten die niet alleen de premium smartphone-ervaring verbeteren, maar ook geheel nieuwe mogelijkheden bieden in een verbonden leefstijl.“

Fitness in stijl met de Xiaomi Watch S1-serie

De nieuwe Xiaomi Watch S1 is gemaakt voor de moderne professional met een druk schema en een verfijnde smaak. De Xiaomi Watch S1 heeft een klassiek en gestroomlijnd ontwerp. Het horloge heeft een roestvrijstalen frame met daarin het 1,43-inch AMOLED-display, wat wordt beschermd door saffierglas. Er zijn meerdere opties voor de band, onder andere klassiek leer of fluorrubber in verschillende kleuren.

De Xiaomi Watch S1 Active biedt daarentegen kleurrijke en aanpasbare sportstijlen met maximaal comfort. Het 1,43-inch AMOLED-scherm is omringt door een duurzame lichtgewicht metalen rand. Het horlogeframe wordt geleverd in drie kleuren en het bandje is beschikbaar in maar liefst zes gekleurde opties.[1]

De Xiaomi Watch S1 en S1 Active schakelen automatisch de juiste modes aan wanneer het wandelen en hardlopen detecteert. Dit is te danken aan de in totaal 117 fitnessmodi, waaronder 19 professionele modi waaruit gebruikers kunnen kiezen. Beide smartwatches zijn te koppelen met de Strava en Apple Health-apps en houden de gezondheid uitgebreid bij, inclusief zuurstofsaturatie, gezondheidsmonitoring en verbeterde slaapmonitoring.[2]
De Xiaomi Watch S1 serie is gebouwd voor een leven on-the-go en ondersteunt oproepen via Bluetooth, betalingen met Mastercard NFC,[3] en Amazon's spraakassistent Alexa.[4] Bij normaal gebruik en een volledig opgeladen batterij, gaat het horloge tot 12 dagen mee. In de batterijbesparingsmodus tot maar liefst 24 dagen. De smartwatch is gemakkelijk weer op te laden met de magnetische oplaadmogelijkheden.[5]

Meeslepende beats, magisch geluid: de Xiaomi Buds 3T Pro

Studiokwaliteit wordt altijd geleverd met rijke details en minimale vervorming. De Xiaomi Buds 3T Pro zijn samengesteld voor gebruikers die state-of-the-art geluidstechnologie nastreven. De Buds beschikken over een innovatieve combinatie van hardware- en software-ontwikkelingen, waaronder een 10 mm met dubbele magnetische, dynamische driver met sectionele DLC-coating, evenals ondersteuning voor LHDC 4.0-audio codec.[7]

"Ik waardeer de high-definition audioweergave van Xiaomi Buds 3T Pro. Het geeft me de mogelijkheid de ware details in het geluid te horen via de true-wireless oordopjes van hoge kwaliteit", aldus Luca Bignardi, geluidstechnicus van het Grammy-winnende album "Escucha".

De Xiaomi Buds 3T Pro bieden een meeslepende luisterervaring met tot 40dB hybride actieve ruisonderdrukking.[7] Gebruikers kunnen kiezen tussen drie ANC-modi of de Adaptive-modus, waarbij de oordopjes zich automatisch aanpassen op basis van het omgevingsgeluid.[7] Daarbij kunnen gebruikers zich met de transparantie-modus bewust blijven van hun omgeving als ze onderweg zijn.[7]

De geheel nieuwe dimensionale audiofunctie creëert een 360-graden soundscape en reproduceert een next-generation audio-ervaring, vergelijkbaar met het geluid in bioscopen. Wanneer de hoofdbewegingsmodus is ingeschakeld, behoudt elk afzonderlijk geluidsdetail zijn positie. Wanneer luisteraars hun heeft bewegen ontstaat hierdoor een levensechte 3D-ervaring.[7] De oordopjes beschikken over een comfortabele en veilige pasvorm en zijn te verbinden met twee apparaten. De Xiaomi Buds 3T Pro hebben een afspeeltijd tot 6 uur op één lading, of 24 uur met de case.[5]
  1. Xiaomi Watch S1 (zwart) wordt geleverd met een zwarte fluorrubberen band en een zwarte leren band in de doos; Xiaomi Watch S1 (zilver) wordt geleverd met een grijze fluorrubberen en een bruinleren band in de doos.
  2. De SpO2 -functie is niet bedoeld voor diagnose, preventie, bewaking, voorspelling, prognose van een ziekte, onderzoek van fysiologische processen of enig ander medisch doel. Alle gezondheidsstatistieken mogen alleen voor persoonlijke referentie worden gebruikt.
  3. De beschikbaarheid van Mastercard-betalingen kan per regio verschillen. Betalingen alleen geaccepteerd bij door Mastercard ondersteunde betaalterminals.
  4. Amazon Alexa-ondersteuning is beschikbaar via OTA.
  5. Gegevens verkregen uit interne laboratoria; werkelijke levensduur van de batterij kan variëren in verschillende situaties.
  6. 5ATM waterbestendigheid: vermijd sauna, warme douche en snelle stroming tijdens watersporten.
  7. De ruisonderdrukkingsdiepte van 40 dB is getest door het National Institute of Metrology, China. Functies van instellingen voor ANC- en transparantiemodus, LHDC 4.0, dimensionale audio, meeslepend geluid en beweging van het hoofd volgen alleen beschikbaar op geselecteerde Xiaomi- en Redmi-apparaten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Xiaomi
Xiaomi heeft als missie om goede technologie voor iedereen ter wereld toegankelijk te maken. Xiaomi is momenteel het op drie na grootste smartphonemerk ter wereld en staat vooral bekend om zijn eerlijke prijzen en goede kwaliteit smartphones. Daarnaast heeft Xiaomi het allergrootste IoT-consumentenplatform ter wereld.
Meer over Xiaomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.