Aantal Tanium Cloud-klanten groeit met meer dan 300%

https://www.tanium.com/platform

| Tanium | 2 min | 28 maart 2022 14:34
Afbeelding: Tanium Cloud Platform
Terwijl organisaties over de hele wereld hun uiterste best deden om de kritieke Log4j-kwetsbaarheid, met een CVSS-score van 10, te identificeren en verhelpen, stelde Tanium Cloud, het enige multi-OS endpoint beheer- en beveiligingsplatform dat geen infrastructuur nodig heeft, klanten in staat om de exploit binnen enkele minuten te verijdelen. Mede hierdoor is het aantal Tanium Cloud-klanten het afgelopen jaar met meer dan 300% gegroeid. Deze groei is mede te danken aan Tanium’s Reveal-oplossingen die klanten direct inzicht geven in endpoints die kwetsbaar zijn voor onder andere Log4j.

“Het beheer van legacy-systemen is vaak de kern van problemen met betrekking tot efficiëntie, inzicht en het voldoen aan de klantvraag”, zegt Pete Constantine, Chief Product Officer bij Tanium. “Tanium Cloud-klanten hebben niet langer te maken met deze beperkingen. Omdat ze hier geen extra infrastructuur voor nodig hebben kunnen ze IT-personeel ook op andere projecten en plaatsen inzetten en tegelijkertijd aan de slag gaan om de gevaarlijkste kwetsbaarheden binnen enkele uren, en dus niet dagen, op te lossen.”

Organisaties kunnen de kracht van Tanium Cloud (dat in 2020 onder de naam Tanium as a Service gelanceerd werd) gebruiken zonder dat ze daarvoor software hoeven te installeren of virtuele of fysieke servers moeten aanschaffen en onderhouden. Het Tanium-platform en de diverse oplossingen die daarbij horen, worden als een dienst geleverd en automatisch geconfigureerd en onderhouden, waardoor IT-teams zich kunnen focussen op het beheren van endpoints.

Tanium Cloud biedt de volledige kracht van Tanium’s endpoint beheer- en beveiligingsplatform, beheerd en geleverd vanuit de cloud. Ongeacht hun grootte, kunnen organisaties een instance binnen enkele uren opstarten met kritieke IT-operations, -risico, en beveiligingsoplossingen.

“Wanneer snel veranderende technologie samenkomt met het herdefiniëren van waar werk plaatsvindt, is het belangrijk voor organisaties om snel te kunnen reageren op kwetsbaarheden en incidenten”, zegt Michael Suby, Research Vice President, Security and Trust bij IDC. “Tanium is een cloudgebaseerd platform dat specifiek ontworpen is om snel de grootste IT- en beveiligingsuitdagingen aan te pakken terwijl het teams verenigt door een enkele vorm van waarheid te bieden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Tanium
Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.