Vectra onderscheidt Capgemini en Orange Cyberdefense met ‘Partner of the Year’-awards

Deze partners zijn onmisbaar voor het succes van het bedrijf in de Benelux en daarbuiten

| Vectra AI | 3 min | 29 maart 2022 9:50
Vectra AI, toonaangevend op het gebied van detectie van en respons op cyber threats, heeft de winnaars bekendgemaakt van hun 2021 "Partner of the Year"-awards. De awards benadrukken het belang van Vectra's partners. Zij zijn onmisbaar voor het succes van het bedrijf in de Benelux en daarbuiten.

"Het belang van cybersecurity is het afgelopen jaar, mede door een niet te stuiten golf van spraakmakende cyberaanvallen, doorgedrongen bij veel besluitvormers van organisaties. Toch verkeren veel bedrijven nog in nood. Niet alleen het aantal aanvallen, maar ook de verfijning van de aanvallen is toegenomen. Daarbij is het bereik groter doordat veel bedrijven overgestapt zijn op hybride werken en cloudoplossingen”, legt Teppo Halonen Regional Sales Director, Northern Europe bij Vectra, uit. "Daarnaast is het in de wereld van beveiliging steeds moeilijker om echt doeltreffende oplossingen te vinden en het kaf van het koren te scheiden. Gekwalificeerde consultants, managed security service providers (MSSP's), resellers en distributeurs zijn van cruciaal belang. Ze treden op als betrouwbare adviseurs voor klanten. Met een 100% channel programma, dat in 2021 in omvang is verdubbeld, is Vectra ervan overtuigd dat het voldoet aan de eisen om partners te helpen hun klanten te beveiligen in een complex landschap van cyber bedreigingen."

Twee awards voor partners in de Benelux

In de Benelux heeft Vectra twee awards uitgereikt aan zijn belangrijkste partners van het afgelopen jaar:
  1. Capgemini Benelux– Enterprise Partner of the Year 2021
  2. Orange Cyberdefense Benelux – MSSP Partner of the Year 2021
Tomi Tarpio, Regional Partner Manager voor Northern Europe bij Vectra, zegt: "De enorme groei en versnelling in multi-cloud adoptie heeft de beveiliging voor de meeste organisaties moeilijker gemaakt. Ze zijn steeds meer blootgesteld aan cyber dreigingen, omdat het landschap ook veel groter is geworden. Bedrijven beginnen steeds beter het belang in te zien van een proactieve aanpak om hun omgeving te beveiligen. Dit verandert de manier waarop organisaties Channel Partners, MSSP's en vendors selecteren. Ze vragen meer van securitypartners en verwachten proactief advies en willen aanbevelingen over de aanpak van cyber security. In plaats van tactisch naar meerdere vendors te kijken, willen organisaties dat hun partners en MSSP's stakeholders worden in hun bedrijfsstrategie. In reactie hierop moeten partners een stapje extra doen om de vertrouwenspersoon te worden die de zakelijke uitdagingen begrijpen van klanten, die proberen op te lossen en beslissingen nemen rond oplossingen en diensten. Daarom zijn we blij dat we de prestaties van onze partners met deze prijzen kunnen erkennen."

Dennis de Geus is Head of Cybersecurity bij Capgemini Netherlands: “Ik ben blij met de Enterprise Partner of the Year Award van Vectra. Geavanceerde detectie op netwerkniveau is heel belangrijk voor elke digitale organisatie en is een essentiële bouwsteen van onze XDR-service. Door onze samenwerking met Vectra bieden we onze klanten uiterst intelligente oplossingen die hen de bescherming bieden die ze nodig hebben om hun digitale business te versnellen.”

Gilles van Heijst CTO bij Orange Cyberdefense: “Bij Orange Cyberdefense monitoren en onderzoeken onze cyberbeveiligingsexperts de nieuwste bedreigingen en zwakke plekken binnen organisaties. Zo helpen we onze klanten om risico's te identificeren en te verminderen en blijven wij vooroplopen in het steeds veranderende bedreigingslandschap. In deze eindeloze missie hebben we een strategische bondgenoot gevonden in Vectra.ai. Zij zijn een belangrijk fundament geworden in onze Managed Detection and Response strategie en samen richten we ons op bieden van meerwaarde voor onze klanten. We zijn erg trots dat we deze award in ontvangst mogen nemen als bewijs van ons partnerschap samen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vectra AI
Vectra AI® is de leider in AI-gedreven detectie en respons op het gebied van cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen. Het Vectra-platform gaat op zoek naar aanvallers in het netwerk, de publieke cloud, SaaS en identiteiten door AI toe te passen. Het detecteert cyber dreigingen en prioriteert deze zodat je in real-time actie kan ondernemen. 
Vectra detecteert het fundamentele gedrag van een aanvaller en gaat deze tegen hen gebruiken om in een vroeg stadium te ontmaskeren.
Meer over Vectra AI
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.