Zoom lanceert nieuw partnerprogramma

Zoom Up biedt partners meer voordelen en nieuwe mogelijkheden voor resale van Zoom Phone

| Zoom | 2 min | 29 maart 2022 13:03
Copyright: Zoom
Zoom Video Communications, Inc. lanceert een nieuw partnerprogramma: Zoom Up, een framework met alle hulpmiddelen die partners nodig hebben. Zoom up beloont partners voor hun investeringen in Zoom, levert nieuwe manieren om het Zoom-platform te gebruiken en biedt voor het eerst de mogelijkheid tot het resellen van Zoom Phone met belplannen voor gekwalificeerde partners in selecte landen.

De belangrijkste voordelen:
  • Zoom Phone Native: Gekwalificeerde partners in selecte landen kunnen het volledige aanbod aan Zoom Phone-licenties met belplannen verkopen. Zo kunnen resellers het volledige Zoom Platform aanbieden.
  • Een simpele en uniforme opzet: Zoom Up is ontworpen als een uniform framework voor betere afstemming tussen Zoom en partners, en biedt simpel te volgen en heldere richtlijnen over de vereisten en voordelen van Zoom Up.
  • Beloningen voor partnerinvesteringen: Zoom Up beloont partners in overeenstemming met hun betrokkenheid bij Zoom. Dit stimuleert voortdurende groei binnen Zoom's uitgebreide partnerecosysteem met hulpmiddelen.
  • Expertise and Transformation: Zoom Up biedt trainingsmogelijkheden rond competenties en accreditaties. Partners krijgen daarbij een duidelijk stappenplan om hun gewenste expertisegebieden verder te ontwikkelen.
  • Marketingondersteuning: Het nieuwe partnerprogramma biedt aanvullende marketingondersteuning - van het Partner Demand Center voor demand generation in iedere taal, tot extra financiële ondersteuning voor marketing voor de hoogste partnerniveaus.

“Onze partners zijn van fundamenteel belang voor de groei en het succes van Zoom. Daarom verkennen we voortdurend nieuwe manieren om ons partnerecosysteem te verbeteren en extra voordelen te bieden”, aldus Laura Padilla, Head of Global Business Development and Channel bij Zoom. “Net zoals Zoom zich richt op klanttevredenheid, streven we ook naar partnertevredenheid. Daarom ben ik erg enthousiast over de introductie van Zoom Up, de volgende fase in onze voortdurende evolutie en een voorbeeld van onze toewijding aan gezamenlijk succes met onze partners.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zoom
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.