ABBYY opent nieuw Intelligent Automation Engineering Centrum in Litouwen

Een aanvulling op de services die al in andere regio's van Europa en de Verenigde Staten worden aangeboden

| ABBYY | 1 min | 29 maart 2022 13:45
ABBYY, specialist op het gebied van Intelligent Automation, heeft een nieuw kantoor geopend in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, ter ondersteuning van de verhuizing van haar Oekraïense werknemers. De services die vanuit het Litouwse kantoor worden geleverd, omvatten klantenondersteuning, professionele diensten, klantsuccesbeheer en trainingen. Het vormt een aanvulling op de services die al in andere regio's van Europa en de Verenigde Staten worden aangeboden.

"Met de opening van een klantgericht engineeringcentrum in de bruisende, technologiebewuste stad Vilnius worden twee doelstellingen bereikt: het hoge niveau van klantenondersteuning voor onze toonaangevende intelligente procesautomatiseringsoplossingen versterken en Oekraïense werknemers veilig naar Litouwen overplaatsen", aldus Ulf Persson, CEO van ABBYY. "Als groeiend wereldwijd bedrijf zullen we blijven investeren in onze technische en personele infrastructuur om onze klanten zo succesvol mogelijk te laten zijn."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ABBYY
ABBYY is de wereldwijde leider op het gebied van Digital IQ voor bedrijven. ABBYY creëert een nieuwe klasse van AI-technologieën die digitale werknemers de skills bieden om zakelijke content en processen te begrijpen. Onze technologieën worden gebruikt door duizenden bedrijven in de financiële wereld, de verzekeringsbranche, transport, zorg en andere sectoren. Zij helpen organisaties slimme zakelijke beslissingen te nemen.
ABBYY and the ABBYY Logo are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized. 
Meer over ABBYY
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.