Arista introduceert Cognitive Unified Edge voor Edge-as-a-Service

https://blogs.arista.com/blog/new-edge-as-a-service

| Arista Networks | 2 min | 29 maart 2022 16:26
Copyright: Arista Networks
Arista Networks introduceert CUE (Cognitive Unified Edge) om de complexiteit en de kosten van netwerken te verlagen. CUE biedt organisaties de mogelijkheid om sneller nieuwe services en technische innovaties te implementeren, door het consolideren van meerdere netwerk- en securityfuncties in een ‘Edge-as-a-Service’ oplossing. Door CUE als een uniform managementplatform in te zetten kunnen klanten op een consistente wijze alle gebruikers, apparaten, applicaties en events beter beschermen en daarmee het risico op cyberdreigingen en ransomware aanzienlijk verkleinen. Arista CUE komt gedurende het tweede kwartaal voor klanten beschikbaar.

Maatwerk voor middelgrote bedrijven

Middelgrote bedrijven hebben minder IT-budget en personeel dan grote internationaal opererende organisaties, maar worden wel met dezelfde uitdagingen en risico’s geconfronteerd. Zoals verschillende oplossingen voor het beheren van Wi-Fi, LAN en WAN-netwerken, toenemende cyberdreigingen en de behoefte incidenten snel te kunnen analyseren en oplossen. Arista’s CUE is speciaal ontwikkeld om middelgrote bedrijven een Edge-as-a-Service oplossing te bieden voor dat dilemma. Het is namelijk een plug & play beheeroplossing met ingebouwde automatisering, analyses, inzichten en security. CUE onderscheidt zich van andere oplossingen door Arista’s CloudVision-functionaliteit te benutten voor het bieden van een consistente klantervaring, het activeren van services, beveiliging en probleemoplossing.

Arista’s CUE-portfolio bestaat uit de volgende bestaande en nieuwe functionaliteit:
  • CloudVision CUE Management: op CloudVision gebaseerd gecentraliseerd inzicht in de volledige edge-infrastructuur. Daarmee kunnen beheerders op een uniforme wijze de security, data en events van draadloze, bekabelde en WAN-infrastructuren configureren, monitoren en analyseren.
  • Secure Edge: cyberdreigingen managen met de Q-Series Next Generation Firewall, voor het proactief tegenhouden van malware, hack- en phishingpogingen en andere cyberdreigingen voordat deze de apparatuur van gebruikers bereiken.
  • Integrated WAN Branch: integratie met de Q-Series Micro Edge voor het beveiligen van de WAN-connectiviteit (inclusief LTE), het optimaliseren van de Internet-infrastructuur en het prioriteren van bedrijfskritische applicaties om de productiviteit van medewerkers te verbeteren.
  • Compact Wired Switch: een geoptimaliseerde 12- en 16-poorts switch met een 1 RU hoogte en POE voor gebruik in regiokantoren, winkels, remote en tijdelijke werkruimtes en leslokalen.
  • Cognitive Wi-Fi Access Points: een serie Wi-Fi 5/6 en 6E access points voor binnen en buiten, met toegangsbeveiliging voor draadloze verbindingen, quality of services voor de applicaties en locatiegebaseerde services.

"WAN Dynamics' netwerkkennis gecombineerd met Arista's Cognitive Unified Edge maakt de netwerken van onze klanten wendbaarder, verlaagt de operationele kosten, verkort de implementatietijd, voorkomt storingen en elimineert kostbare configuratiefouten", zegt Jason Gintert, Chief Technology Officer en mede-oprichter van Wan Dynamics.

"Arista's CUE integreert alles wat wij als solution provider nodig hebben om de brede MKB-markt te bereiken voor meer businesskansen. Bij STN is beveiliging de kern van al onze oplossingen en de CUE managementfuncties tegen edge-dreigingen biedt een meerlaagse ‘end-to-end’ bescherming," aldus Sabur Mian, CEO en mede-oprichter van STN Inc.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Arista Networks
Arista Networks is opgericht om software gedreven cloudnetwerkoplossingen te leveren voor de opslag- en computeromgevingen in grote datacenters en campusnetwerken. De awards winnende Arista-platformen voor Ethernet-netwerken van 10 tot 100 gigabits per seconde, herdefiniëren de flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf richt zich volledig op open standaarden voor private, publieke en hybride cloud-oplossingen en heeft een wereldwijd partnernetwerk voor de levering en ondersteuning van alle producten.
ARISTA, EOS, CloudVision, Cloud Tracer en vEOS router behoren tot de geregistreerde en ongeregistreerde handelsmerken van Arista Networks, Inc. Andere genoemde bedrijf- en productnamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren.
Meer over Arista Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.