Celonis neemt Process Analytics Factory (PAF) over

Overname onderdeel van Celonis’ strategie om bedrijven overal, in alle sectoren, in staat te stellen om process mining binnen het Celonis EMS te gebruiken

| Celonis | 3 min | 30 maart 2022 9:15
Copyright: Celonis
Celonis, wereldwijd marktleider in execution management en ontwikkelaar van process mining, neemt Process Analytics Factory (PAF) over, een toonaangevende leverancier van process mining-inzichten voor Microsoft Power BI. De overname stelt miljoenen Microsoft Power Platform-gebruikers in staat om Celonis' marktleidende Execution Management System (EMS) te gebruiken voor process mining, automatisering en samenwerking.

Internationale groei in lijn met strategie

De overname van PAF is onderdeel van Celonis’ strategie om bedrijven overal, in alle sectoren, in staat te stellen om process mining binnen het Celonis EMS te gebruiken. Hiermee kunnen zij inefficiënties in processen aan het licht brengen en oplossen. De oplossing van PAFnow voor process mining is volledig geïntegreerd in Microsoft Power BI en Microsoft Office 365 voor de analyse, visualisatie en optimalisatie van vrijwel elk proces. Ruim 97 procent van de Fortune 500 en meer dan 260.000 bedrijven wereldwijd gebruiken Microsoft Power BI.

Het Celonis EMS combineert real-time data, procesintelligentie en gerichte actie om de bedrijfsprestaties snel te beïnvloeden in één geïntegreerd cloudplatform. Klanten die op zoek zijn naar volledig inzicht in hoe hun bedrijfsprocessen verlopen – of het nu gaat om supply chains, gedeelde servicecentra of systeemlandschappen – profiteren van de unieke en geavanceerde mogelijkheden van Celonis EMS binnen hun vertrouwde Microsoft-omgevingen.

Maximilian Gerbert, projectleider bij Mercedes-Benz Management Consulting: "Wij, de Digital Accelerator van Mercedes-Benz, zijn een datagestuurde afdeling met een business intelligence-strategie die in de loop der jaren is opgebouwd. Maar sinds we process mining in onze BI-infrastructuur hebben geïmplementeerd, zijn we in staat om het volledige plaatje te zien én procesinefficiënties in ons bedrijf te identificeren die we voorheen nooit zagen. Wanneer supply chain-problemen zich voordoen, gebruiken we inzichten uit process mining binnen BI om de knelpunten te lokaliseren en actie te ondernemen om ze op te lossen. Dit nog voordat ze onze cashflow en onze klantervaring beïnvloeden. Daarom zijn we enthousiast over de overname van Celonis en de mogelijkheid om gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van het Celonis EMS binnen onze Microsoft-omgeving.”

"Sinds we elf jaar geleden begonnen, is de missie van Celonis altijd hetzelfde geweest: onze klanten ondersteunen om het volledige potentieel van hun bedrijfsprestaties te bereiken door procesinefficiënties weg te nemen. En dat vereist dat Celonis overal aanwezig is", vertelt Alex Rinke, co-CEO en mede-oprichter van Celonis. “De overname van PAF stelt de miljoenen gebruikers van het Microsoft Power Platform in staat om de unieke en intelligente inzichten van Celonis te gebruiken om analyses, automatisering en samenwerking mogelijk te maken.”

“Deze combinatie maakt gebruik van de kracht van het marktleiderschap van Celonis met de basis die PAF heeft gelegd in het Microsoft Power Platform. Hierdoor kunnen onze bedrijven de brug bouwen tussen het Microsoft Power Platform en het Celonis Execution Management System”, zegt Tobias Rother, CEO en oprichter van PAF. "We zijn verheugd om Celonis te verbinden aan een grote en snelgroeiende community van bedrijfsleiders."

De PAFnow-softwaremogelijkheden verschijnen bij Celonis Experiences tijdens de Celonis World Tour 2022.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.