Update Extreme Networks rond COVID-19

Hulp voor klanten in coronatijd met oplossingen voor externe netwerken, thuisonderwijs, pop-upnetwerken, virtuele training, flexibele financiering en meer

| Extreme Networks | 3 min | 25 maart 2020 19:22
Afbeelding: Portable Branche Kit | Copyright: Extreme Networks
Als gevolg van de COVID-19-pandemie passen mensen wereldwijd zich aan aan de nieuwe realiteit. Extreme Networks, Inc (Nasdaq: EXTR) leeft mee met iedereen die getroffen is en is ontzettend dankbaar voor de harde werkers en organisaties die de strijd tegen deze ziekte in de frontlinie aangaan. Extreme staat niet in de frontlinie. Maar net als veel andere ondernemingen doen we ons uiterste best te helpen waar we kunnen, op ons terrein.  

Zo is het overduidelijk geworden dat we – nu overheden vol inzetten op sociale onthouding om de verspreiding van het coronavirus in te dammen – afhankelijk zijn geworden van onze vaste en draadloze netwerken om elkaar verbonden en geïnformeerd te houden. Voor al onze klanten wereldwijd is de netwerkinfrastructuur meer dan ooit van vitaal belang om hun bedrijf draaiend en overeind te houden. Om hen hierbij te helpen, hebben we innovatieve en praktische oplossingen ontwikkeld, zoals de draagbare Branch Kit om snel en veilig verbinding te kunnen maken op tijdelijke locaties. We helpen klanten waar we kunnen nu werknemers vanuit huis werken en scholen online onderwijs aanbieden – een situatie die snel ‘het nieuwe normaal’ aan het worden is. 

Meer informatie (Engels):  Om virustests te faciliteren en te voorkomen dat de vraag aan zorginstellingen een steeds zwaardere wissel op hun netwerk trekt, biedt Extreme een snel reagerende Wi-Fi 6 mesh-netwerkoplossing vanuit de cloud. Het systeem werkt als een veilige, versleutelde extensie op de bestaande ziekenhuisinfrastructuur en voldoet aan de HIPAA-protocollen (Health Insurance Portability and Accountability Act – Amerikaanse privacywetgeving voor de gezondheidszorgsector, hanteert normen die vergelijkbaar zijn met die van de AVG). Het systeem kan opgeschaald worden naar meerdere mobiele klinieken, testfaciliteiten en quarantaineverblijven. 

Voor klanten en partners die hun carrière op koers willen houden, bieden wij tot en met 20 juli 2020 gratis cloudcertificeringstrainingen die waar ook ter wereld via een internetverbinding zijn te volgen. De training behandelt de basis van WiFi, ExtremeCloud IQ, ons vierde generatie cloudmanagementplatform en ExtremeWireless-technologieën. 

We bieden onze klanten ook vandaag nog de netwerkoplossing die ze nodig hebben. Met Extreme Capital Solutions kan de betaling daarvan opgeschort worden tot 1 juli 2020. Zij kunnen zo de grip op hun cashflow verbeteren en de kosten spreiden door na de uitsteltermijn maandelijks of jaarlijks te betalen. 

Onze teams voor support en professionele service blijven ter plaatse om klanten in hun cruciale omgeving te ondersteunen en te helpen bij het tot stand brengen van betere verbindingen om zo het toegenomen verkeer op te vangen en tegemoet te komen aan de nieuwe en veranderende eisen. Onze sales- en fieldengineers blijven samenwerken met onze teams om ervoor te zorgen dat projecten doorgaan zoals gepland. We gaan ook door met onze service, software-updates en ondersteuning. 

We maken grote sprongen in het opschroeven van onze productiecapaciteit en werken hard aan een ongehinderde toevoer na de onderbrekingen in China van de afgelopen maanden. We verwachten dat we de capaciteit van onze productieketen deze maand op 70 procent kunnen krijgen – na de 40 procent van vorige maand – en dat we in mei 2020 op 100 procent zullen zitten. We zien dat de leveranciers van onze onderdelen, in het kielzog van onze fabrikant, ook bezig zijn hun capaciteit op te schroeven. We verkleinen de risico’s, treden regelmatig in contact met klanten, zorgen dat het materiaal binnenkomt en dat onze onderneming blijft draaien. 

Extreme staat klaar om ondersteuning te bieden – op welke manier dan ook – zodat onze klanten ook de komende maanden en jaren kunnen blijven bloeien en groeien.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Extreme Networks

Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) levert een softwaregedreven netwerkoplossing die IT-afdelingen helpt de business zo goed mogelijk te ondersteunen via stabielere verbindingen met klanten, partners en medewerkers. Van wired tot wireless, desktop tot datacenter, on-premise en zelfs in de cloud: wij gaan een stapje verder voor onze klanten in meer dan tachtig landen. Extreme Networks levert 100% eigen techsupport voor zowel grote als kleine organisaties, waaronder grote namen uit verschillende sectoren, zoals business, hospitality, retail, transport en logistiek, onderwijs, gezondheidszorg, manufacturing en de overheid.
Meer over Extreme Networks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.