Personio helpt mkb-ondernemingen bij het aanpakken van de talentcrisis met nieuwe Performance & Ontwikkeling-oplossing

Bijna de helft (46%) van de Nederlandse mkb-werknemers is van plan in de komende 12 maanden op zoek te gaan naar een nieuwe baan

| Personio | 2 min | 31 maart 2022 12:51
Gewaardeerd
Copyright: Personio
Personio, Europa's toonaangevende HR-softwarebedrijf voor kleine en middelgrote bedrijven, biedt een nieuwe Performance & Ontwikkeling-oplossing waarmee organisaties hun mensen beter kunnen helpen om zich te ontwikkelen, ze eerlijk belonen en de algehele prestaties verbeteren. Dit gebeurt door handmatige en tijdrovende processen rond prestatiebeheer te automatiseren. Zo kunnen HR-teams zich meer concentreren op het behouden en koesteren van toptalent. Essentieel in een tijd waarin het behouden van goede medewerkers belangrijker is dan ooit tevoren.

Bijna de helft (46%) van de Nederlandse mkb-werknemers is van plan in de komende 12 maanden op zoek te gaan naar een nieuwe baan, zo blijkt uit recent onderzoek door Personio. Ruim een kwart (26%) noemt daarbij een gebrek aan carrièremogelijkheden als een van hun belangrijkste redenen om te vertrekken. Dit maakt duidelijk dat zowel retentie als prestatiebeheer prioriteiten moeten zijn voor mkb-bedrijven. Maar 60% van de HR-beslissers in het mkb zegt niet genoeg tijd te hebben om de ontwikkeling van hun mensen zo effectief te managen als ze zouden willen.

Complete, geïntegreerde HR-oplossing

Door bedrijven te helpen bij het digitaliseren van tijdrovende prestatieworkflows en ze in staat te stellen om al hun personeelsgegevens, HR-activiteiten en talentbeheer in één centrale oplossing te beheren, maakt Personio's nieuwe Performance & Ontwikkeling-oplossing talentbeheer eenvoudiger en efficiënter. Zo krijgen HR-afdelingen de ruimte om zich te concentreren op wat het belangrijkste is: HR-teams en managers ondersteunen bij het betrekken, behouden en ontwikkelen van hun mensen.

De belangrijkste mogelijkheden van Personio Performance & Ontwikkeling zijn onder meer geautomatiseerde prestatiecycli, high-impact beoordelingen en 360 graden-feedback, het bijhouden van doelstellingen en gecentraliseerd trainingsmanagement. Personio blijft deze oplossing verder ontwikkelen om te voorzien in de veranderende behoeften van bedrijven.

Lars Boom, country manager Benelux voor Personio: “Werknemers zijn de grootste troef van ieder bedrijf. Maar nu veel bedrijven moeite hebben om mensen te werven die ze nodig hebben en het risico lopen om waardevol talent kwijt te raken aan concurrenten, is het belangrijker dan ooit dat werkgevers zich concentreren op het behouden en ontwikkelen van hun werknemers. Aangezien werknemers hun carrière na de coronapandemie weer op de rit willen krijgen en ook bedrijven de draad weer oppakken, is het van cruciaal belang om de prestaties en talentbeheer op de juiste manier aan te pakken. Met de juiste tools kunnen werkgevers onnodig administratieve taken en wrijving voorkomen en meer tijd besteden aan het ontwikkelen en belonen van hun mensen, waardoor de prestaties van de hele organisatie worden verbeterd.”

De nieuwe Performance & Ontwikkeling-oplossing is een aanvulling op Personio's bestaande mogelijkheden voor personeelsbeheer tijdens de hele levenscyclus van de werknemer, inclusief werving, onboarding, HR-beheer en loonadministratieprocessen - die allemaal kunnen worden geautomatiseerd over verschillende tools en teams heen, dankzij People Workflow Automation.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Marktplaats item
In aanvulling op dit artikel is het onderstaande item tijdelijk op de marktplaats beschikbaar.
Over Personio
Personio is de alles-in-één HR-software voor kleine en middelgrote bedrijven. Personio heeft als missie om HR-processen zo transparant en efficiënt mogelijk te maken, zodat HR zich kan richten op de meest waardevolle activa in het bedrijf: de mensen. De Personio-oplossing omvat human resources, recruiting en payroll en ondersteunt alle HR-kernprocessen.
Meer over Personio
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.