Autodesk Construction Cloud introduceert met Bridge nieuwe mogelijkheden om bouwdata te delen en samenwerking in de bouw te verbeteren

Met Bridge hebben bouwteams meer controle en flexibiliteit om projectdata met stakeholders te delen

| Autodesk | 2 min | 31 maart 2022 13:31
Copyright: Autodesk
Autodesk, Inc. lanceert vandaag met Bridge nieuwe mogelijkheden om alleen relevante bouwdata te delen met stakeholders van projecten, ongeacht of deze zich in hetzelfde team of bouwproject binnen Autodesk Construction Cloud bevinden. Bridge geeft teams controle over hun respectievelijke project-datasets door hen in staat te stellen geselecteerde sheets, mappen en bestanden te delen met andere betrokkenen, zonder dat ze alle projectinformatie hoeven te delen. Bridge vermindert de noodzaak van handmatige dataoverdracht en -beheer en biedt het vertrouwen dat iedereen met dezelfde informatie werkt, waardoor werk dat overnieuw moet worden gedaan tot een minimum wordt beperkt en teams tijd en geld besparen, wat direct van invloed is op bedrijfsresultaten.

Bridge biedt betrokkenen van projecten de flexibiliteit die ze nodig hebben om relevante informatie te delen met verschillende teams en projecten met behulp van Autodesk Construction Cloud, waardoor soepeler kan worden samengewerkt om projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

Bridge biedt veel mogelijkheden, waaronder:
  • Aannemers beschikken over een eenvoudige oplossing om het werk tussen hun vakmensen te coördineren en zichtbaarheid te bieden aan opdrachtgevers, terwijl de projectdata wordt gedocumenteerd en op een centrale locatie wordt opgeslagen. Of ze nu aan een groot project werken en elk onderdeel in een eigen subproject willen opsplitsen of projecten voor vakgebieden willen opsplitsen om te voldoen aan privacyrichtlijnen van de opdrachtgever; aannemers kunnen Bridge gebruiken om data met verschillende teams en projecten te delen vanuit één centrale plek die eenvoudig te managen is.
  • Opdrachtgevers hebben duidelijk zicht op de prestaties van een project en de bouwdocumentatie door data te koppelen met gebruik van Bridge. Informatie gaat niet verloren in handmatige workflows en de data die nodig zijn om tijdig projectbeslissingen te nemen, zijn eenvoudiger te vinden.
  • Architecten kunnen de meest recente documenten gerelateerd aan ontwerpen met eigenaren en aannemers delen en tijdens de bouw in de gaten houden of het ontwerp wordt nageleefd. Met Bridge kunnen architecten hun intellectuele eigendom beschermen en alleen de noodzakelijke sheets en bestanden delen, terwijl ze minder tijd kwijt zijn aan handmatige verzending en handmatige workflows.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Autodesk
Over Autodesk
Autodesk (NASDAQ: ADSK) verandert de manier waarop de wereld wordt ontworpen en gemaakt. Onze technologie wordt toegepast binnen architectuur, engineering, constructie, productontwerp, productie, media en entertainment, en stelt innovators overal ter wereld in staat om grote en kleine uitdagingen op te lossen. Van groenere gebouwen tot slimmere producten tot meer betoverende blockbusters, Autodesk-software helpt onze klanten bij het ontwerpen en maken van een betere wereld voor iedereen.
Autodesk and the Autodesk logo are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2021 Autodesk, Inc. All rights reserved.
Meer over Autodesk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.