Dell Technologies tilt hybride werkervaring naar een nieuw niveau

Updates voor 's werelds meest intelligente en veilige zakelijke pc's met ingebouwde AI maken van Dell het meest ideale apparaat voor werken vanaf iedere locatie

| Dell Technologies | 5 min | 31 maart 2022 17:53
Copyright: Dell Technologies
 • Uitbreiding van AI-powered softwaresuite voegt extra dimensie toe aan samenwerken, privacy en connectiviteit
 • Gebruik van nieuwe duurzame materialen in meer producten en verpakkingen, ontworpen om de impact op het milieu te verminderen
 • Updates voor het hele portfolio zoals de introductie van het krachtigste 14-inch mobiele workstation; 's werelds kleinste 14-inch 16:10 zakelijke pc; 's werelds eerste dockingstation voor draadloos opladen van Qi-compatible smartphones en -oordopjes
Dell Technologies introduceert vandaag een nieuw portfolio van intelligente pc's, accessoires, software en services om de toekomst van hybride werk te helpen verbeteren.

"Hybride werken is niet langer een bijzaak of een privilege, het is de standaard", zegt Ed Ward, president, Client Product Group, Dell Technologies. “Terwijl werknemers zich tussen locaties verplaatsen om te kunnen werken, is het belangrijk om voor een productieve ervaring te zorgen. Ons nieuwste zakelijke portfolio heeft samenwerken, intelligentie en beveiliging als prioriteit. Er is nog meer geïnvesteerd om te kunnen voldoen aan de uiteenlopende behoeften van mensen, zowel vandaag als in de toekomst.”

Volgens nieuw onderzoek van Dell Technologies wil 44% van de mensen dat hun leiders hen de tools en de infrastructuur bieden om hun favoriete werkmodus te kiezen. Het nieuwste zakelijke portfolio van Dell is bedoeld om IT-teams te helpen de beste tools voor medewerkers te implemeteren.

Meer intelligentie voor een verbeterde hybride werkstijl

Aan de basis van Dell's zakelijke portfolio staat Dell Optimizer, een AI-gebaseerde geïntegreerde softwaresuite die 's werelds intelligenste pc’s voorziet van extra performance. De nieuwe mogelijkheden ondersteunen de hybride eindgebruiker van vandaag de dag, aangezien mensen vanuit meerdere locaties werken en meer te maken krijgen met privacyrisico's en onderbrekingen.

Privacy: met een uitgebreide reeks nieuwe Intelligent Privacy-functies kunnen gebruikers gevoelige informatie op hun scherm verbergen als een indringer wordt gedetecteerd. De pc kan automatisch dimmen wanneer de gebruiker wegkijkt van het scherm om gegevens te beschermen en stroom te besparen.

Connectiviteit: Dell Optimizer beschikt over 's werelds eerste gelijktijdige multi-netwerkverbinding waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met twee bekabelde of draadloze netwerken tegelijk voor snellere gegevensoverdracht en downloads. Het zorgt ook voor minder buffering en tot 30% lagere latency.

Samenwerken: Dell Optimizer biedt verbeterde neural-noise cancellation om de omgeving van de werknemer te 'voelen', waardoor ongewenste achtergrondgeluiden voor de gebruiker en anderen in het gesprek verder worden verminderd.

Dell Optimizer verbetert zijn beheer door de introductie van modulaire installatie. Zowel gebruikers als IT-beheerders hebben nu de flexibiliteit om te kiezen welke functies ze willen installeren.

Elk aspect van het werken versterken

Dell introduceert nieuwe producten die draagbaarheid en prestaties nodig hebben - allemaal met 12e generatie Intel Core-processors en de nieuwste connectiviteitsopties, waaronder 5G en Intel Wi-Fi 6E.
 • De Latitude 9430 is een ultra-premium laptop of 2-in-1 en biedt 's werelds kleinste 14-inch 16:10 zakelijke pc en de beste scherm-tot-lichaamverhouding voor een 14-inch zakelijke pc. Hij is verkrijgbaar in een nieuwe metallic grafietkleur en het bevat een nieuwe FHD-camera voor helderdere videogesprekken.
 • De uiterst draagbare maar duurzame Latitude 7330 Ultralight-configuratie van Dell is 's werelds kleinste en lichtste 13,3-inch premium zakelijke 16:9-laptop. Met een gewicht van 0,967 kg bevat hij alle poorten die nodig zijn voor maximale productiviteit, zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid van Latitude-kwaliteit.
 • Voor de toename aan videoconferenties, waardoor de systemen zwaarder worden belast, beschikt de nieuwe Latitude 7000-serie over processors met hogere prestaties en DDR5-geheugenopties, terwijl ook de thermiek en akoestiek zijn verbeterd. Koppel de Latitude 2-in-1's met de nieuwe Dell Premier oplaadbare actieve pen, 's werelds eerste actieve pen met Tile-locatietracking die kan worden gelokaliseerd via Bluetooth. Dell update ook zijn Latitude 5000-serie en introduceert een nieuwe Latitude 3330.
Creatievelingen en engineers kunnen prestaties en draagbaarheid maximaliseren met nieuwe mobiele workstations van Dell, plus ecosystem-oplossingen.
 • De nieuwe Precision 5470 is 's werelds kleinste, dunste en krachtigste 14-inch mobiele workstation. Deze wordt geleverd met tot 12e generatie Intel Core i9-processors, 64 GB DDR5-geheugen, 4 TB aan opslagruimte en een keuze uit NVIDIA RTX A1000 Graphics. Dell introduceert ook zijn dunste en kleinste 15- en 17-inch mobiele workstations, de Precision 5570 en 5770.
 • Zakelijke en creatieve professionals kunnen hun werk verbeteren in 4K-helderheid op de Dell UltraSharp 32 en 27 4K USB-C Hub-monitors. Dit zijn 's werelds eerste monitoren met baanbrekende IPS Black-technologie, die een rijk contrast, diepe zwarttinten en verbeterde kijkhoeken bieden. Samen met de 16:10 Dell UltraSharp 30 USB-C Hub-monitor bieden deze monitoren een brede kleurdekking, ComfortView Plus voor meer oogcomfort, multitasking-functies en een groot aantal aansluitpoorten.
Terwijl mensen switchen tussen werkruimten, zijn ecosystem-apparaten en IT-services essentieel voor een naadloze ervaring.
 • De compacte Dell Dual Charge Dock is 's werelds eerste dockingstation voor laptops met een draadloze oplaadstandaard voor Qi-compatibele smartphones en oordopjes die tot twee 4K-monitoren ondersteunt, perfect voor een thuiskantoor. Het nieuwe en geüpgrade Dell Thunderbolt Dock, met zijn toekomstbestendige modulaire ontwerp, ondersteunt eenvoudige upgrades van de vorige generatie, levert razendsnel opladen via Thunderbolt 4 en is ideaal voor het aansluiten van meerdere 4K-beeldschermen, apparaten en randapparatuur in een typische kantooropstelling. Het nieuwe Dell Universal Dock – het meest geschikt voor gedeelde hotelwerkruimten – biedt een consistente ervaring voor elke USB-C-laptop en het grootste aantal poorten in een universeel dock.
 • In dit tijdperk van videocalls zijn de nieuwe Dell Speakerphone en Dell Slim Conferencing Soundbar 's werelds meest intelligente door Microsoft Teams gecertificeerde speakerphone en soundbar. Ze zijn voorzien van AI-ruisonderdrukking die achtergrondgeluiden verminderen, terwijl de helderheid van menselijke stemmen behouden blijft, zodat gebruikers kunnen genieten van een rijkere en duidelijkere audio-ervaring.
 • Voor IT-beheerders die op maat gemaakte apparaten sneller aan eindgebruikers moeten leveren, heeft Dell zijn Connected Provisioning-service uitgebreid naar 37 nieuwe landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Australië. De cloudgebaseerde provisioning-service versnelt de manier waarop apparaten worden geconfigureerd om snel kant-en-klare apparaten uit de doos te leveren.

Duurzaamheid & security

De kern van elk product is Dell's inzet voor duurzaamheid en security. De nieuwe Dell-portfolio's bevatten nog duurzamere materialen. De nieuwe verpakking is gemaakt van 100% gerecyclede en hernieuwbare materialen - en is volledig recyclebaar - en wordt gebruikt bij alle nieuwe Latitude-laptops, Precision Mobile Workstations en XPS-apparaten, waardoor Dell op grote schaal impact kan maken.

Dell biedt ook de veiligste zakelijke pc's in de branche, die zowel op software gebaseerde, boven het besturingssysteem (OS) bescherming gebruikt, als op hardware gebaseerde, onder de OS-mogelijkheden, om te beschermen tegen huidige en toekomstige dreigingen. Nieuw voor alle Dell Latitude-apparaten is een Self-Healing Image Recovery waarmee het besturingssysteem kan worden hersteld na een probleem.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dell Technologies
Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.