Palo Alto Networks lanceert Next-Generation Firewall Service voor AWS om de transitie naar de cloud te versnellen

Cloud NGFW voor AWS combineert beveiliging van Palo Alto Networks met eenvoud en schaalbaarheid van AWS

| Palo Alto Networks | 3 min | 31 maart 2022 18:05
Afbeelding: Cloud NGFW screenshot | Copyright: Palo Alto Networks
Palo Alto Networks, tienvoudig leider in netwerkfirewalls, kondigt vandaag aan dat het gaat samenwerken met Amazon Web Services om de nieuwe Palo Alto Networks NGFW voor AWS te onthullen – een beheerde Next-Generation Firewall (NGFW)-service die is ontworpen om de beveiliging van AWS-implementaties eenvoudiger te maken. Hierdoor kunnen organisaties op een manier hun innovatietempo versnellen.

Cloud NGFW voor AWS, exclusief beschikbaar op AWS, brengt de beveiliging van Palo Alto Networks in slechts een paar klikken naar de cloudimplementaties van organisaties. Cloud NGFW voor AWS erkent dat klanten hun tijd en middelen willen besteden aan het bouwen van applicaties en het managen van hun bedrijf. Niet aan het beheren van de cloud-netwerkbeveiligingsinfrastructuur. Cloud NGFW voor AWS verschuift de operationele verantwoordelijkheid, inclusief implementatie, onderhoud, beschikbaarheid en schaal, naar Palo Alto Networks.

“Een belangrijke reden dat bedrijven de cloud hebben omarmd, is dat ze zich willen concentreren op hun kerncompetenties. Andere taken zoals infrastructuur en onderliggende services laten ze liever over aan experts zoals AWS. De native AWS-ervaring en de verspreiding van AWS-native services hebben deze organisaties de tools gegeven die ze nodig hadden om de cloud te omarmen”, zegt Anand Oswal, senior vice president Network Security bij Palo Alto Networks. “Nu cyberaanvallen steeds vaker voorkomen en geavanceerder worden, zoeken organisaties naar netwerkbeveiliging die net zo eenvoudig te implementeren is als andere native AWS-services. We zijn verheugd om samen te werken met AWS om de eersteklas beveiliging waar we bekend om staan ​​te combineren met de ervaring van wereldklasse die mensen van AWS gewend zijn.”

"We hebben van klanten gehoord dat veiligheid en eenvoud twee van de belangrijkste redenen zijn om voor AWS te kiezen", zegt Stephen Orban, vice president, AWS Marketplace and Control Services bij AWS. "Het afgelopen jaar hebben we nauw samengewerkt met Palo Alto Networks om gezamenlijk een best-in-class cloud-native netwerkbeveiligingsoplossing te ontwikkelen die klanten helpt hun innovatietempo te versnellen."

Als de eerste en enige NGFW die integreert met AWS Firewall Manager, is Palo Alto Networks Cloud NGFW ontworpen om de bescherming waar Palo Alto Networks bekend om staat samen te brengen met de eenvoud waarnaar organisaties op zoek zijn.

Beste beveiliging in zijn klasse

  • Geavanceerde URL-filtering maakt gebruik van deep learning om zero-day webbedreigingen in realtime te stoppen, terwijl applicaties veilig verbinding kunnen maken met legitieme webgebaseerde services.
  • Threat Prevention helpt bekende exploits van kwetsbaarheden, malware en command-and-control-communicatie tegen te houden.
  • App-ID vermindert het risico op aanvallen door het verkeer te controleren op basis van gepatenteerde Layer 7-verkeersclassificatie.

Gebruiksgemak in de cloud

  • Eenvoudig te implementeren: Cloud NGFW kan worden aangeschaft in AWS Marketplace en vervolgens snel worden ingesteld en geïntegreerd met AWS-services, waardoor binnen enkele minuten verdere netwerkbeveiliging mogelijk is.
  • Geen infrastructuur om te beheren: omdat Cloud NGFW een volledig beheerde cloudservice is, hoeven organisaties zich geen zorgen te maken over het implementeren, bijwerken of beheren van infrastructuur. Cloud NGFW voor AWS maakt gebruik van de kracht van AWS Gateway Load Balancer en biedt hoge beschikbaarheid en elastische schaalbaarheid op aanvraag om te voldoen aan onvoorspelbare behoeften.
  • Native AWS-ervaring: Cloud NGFW voor AWS is geïntegreerd met AWS Firewall Manager en maakt een nog eenvoudiger en consistenter beheer van firewallbeleid mogelijk voor meerdere AWS-accounts en virtual private clouds (VPC's).
  • Automatisering: ondersteuning voor API-, CloudFormation- en Terraform-sjablonen maakt automatisering van end-to-end-workflows mogelijk.
"Als SaaS-startup is onze applicatie de levensader van ons bedrijf, dus het moet worden beschermd met de beste beveiliging in zijn klasse", zegt Aidan Curry, CEO van HotspotRF. "Maar we willen onze tijd besteden aan het helpen van onze klanten om hun Helium hotspot-plaatsing en geen firewalls implementeren en beheren, dus het moet extreem eenvoudig te gebruiken zijn. Omdat Palo Alto Networks Cloud NGFW een volledig beheerde cloudservice is, is het voor ons eenvoudig te gebruiken en, omdat het van Palo Alto Networks is, hebben we vertrouwen in de zekerheid die het biedt.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.