Crayon vernieuwt partnerplatform

Om partners te voorzien van betere technische ondersteuning en hoogwaardige software

| Crayon | 2 min | 31 maart 2022 18:17
Copyright: Crayon
Crayon, een toonaangevende partij op het gebied van Software Licensing, Software Asset Management en Cloud Consultancy, breidt in 2022 zijn partnerprogramma verder uit met een vernieuwd platform voor partners: Crayon-iQ. Dit platform biedt toegang tot verschillende portals die extra waarde toevoegen aan het partnership met Crayon.

Elwin Sterk, Channel Manager bij Crayon: “Crayon-iQ past goed bij onze ambitie om ons partnerprogramma verder te professionaliseren. Met de vernieuwde trainingen, workshops en het platform wordt het voor onze partners nog gemakkelijker om softwarelicenties te beheren en kunnen zij nog meer uit bestaande business halen. Zo hebben zij nu de mogelijkheid om via Market-iQ marketingdata te verzamelen om daarmee nieuwe prospects aan zich te binden.”

Het vernieuwde platform heeft als voornaamste doel de partners te voorzien van betere technische ondersteuning en hoogwaardige software. Het geeft toegang tot tools, portals en programma’s (Market-iQ, Service-iQ, Empower-iQ en Cloud-iQ) waarmee zij zichzelf als partner kunnen ontwikkelen. Voor Service Providers, ISV’s en IT-Dienstverleners is Cloud-iQ het meest relevante, self-service platform, waarmee zij nog meer controle kunnen uitoefenen over hun cloudgebruik en softwarelicenties.

Naast het vernieuwen van het platform en de overname van Sequint B.V. in 2019 heeft Crayon in 2021 ook de Australische cloud- en licentiedistributiespecialist Rhipe overgenomen. De overname van Rhipe biedt nieuwe kansen voor het Nederlandse partnerprogramma van Crayon. Elwin Sterk: “Met de overname van Rhipe halen we een kanaalgerichte, toonaangevende distributeur van cloudlicenties, -infrastructuur en -diensten op abonnementsbasis binnen met een schat aan kennis op het gebied van partnermanagement en cybersecurity. Daardoor kunnen we nu ons nieuwe partnerprogramma versneld uitrollen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Crayon
Over Crayon
Crayon is gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten in alle industriële sectoren met complexe lokale, regionale en wereldwijde IT-landscapes. Onze missie is om klanten te helpen navigeren door een complex, gevaarlijk technologielandschap. Als wereldleider in IT- en digitale transformatieservices, hebben we de grootste onafhankelijke 'cloudeconomics'-praktijk ter wereld. We zijn vertrouwde technische adviseurs voor veel van 's werelds toonaangevende organisaties en met onze unieke mensen, tools en systemen helpen we de ROI van onze klanten te optimaliseren bij complexe technologische investeringen.
Meer over Crayon
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.