Wereldprimeur: Belgische multi-asset tracker Delta integreert als eerste mobile NFT explorer

Gebruikers kunnen hun Web3 wallet verbinden met de Delta app en hun NFT's kunnen tracken samen met hun andere assets

| Delta | 2 min | 1 april 2022 9:05
Afbeelding: Nicolas Van Hoorde, CEO bij Delta | Copyright: Delta
  • Eerste app wereldwijd die NFT's samen met de rest van de beleggingsportefeuille trackt
  • Delta-gebruikers kunnen uitgebreide database met NFT-collecties bekijken en verkennen
De beleggingstracker Delta kondigt vandaag aan dat het de werking van haar app uitbreidt met NFT-functionaliteiten, door onder meer gebruikers in staat te stellen NFT's te verkennen en tracken naast de aandelen, crypto en fondsen die ze bezitten.

Delta is een multi-asset tracker die gebruikers één duidelijk en volledig overzicht biedt van hun complete beleggingsportefeuille. De app stelt gebruikers in staat om de totale waarde van hun crypto's, aandelen, NFT's en fondsen op één plek te bekijken en te volgen, en geeft hen de tools en grafieken om op de hoogte te blijven van hun financieel vermogen en om betere beslissingen te nemen, nu en in de toekomst.

Gebruikers kunnen hun Web3 wallet verbinden met de Delta app en hun NFT's kunnen tracken samen met hun andere assets (onder voorbehoud van Apple iOS-beoordeling). Voorlopig is alleen connectie met Ethereum wallets mogelijk, maar later dit jaar worden er ook andere wallets toegevoegd. Gebruikers zullen de NFT's die ze bezitten kunnen opvolgen, maar ook meer dan 18 miljoen NFT's kunnen ontdekken en tracken via een eigen NFT-explorer.

Nicolas Van Hoorde, CEO van Delta: "De meeste retailbeleggers jongleren vandaag met meerdere financiële apps, waardoor het echt moeilijk is om een accuraat overzicht te krijgen van hun beleggingen. Met connecties met meer dan 5.000 banken en brokers is Delta de eerste app die gebruikers een volledig beeld geeft van hun beleggingen - inclusief NFT's - op één plaats."

2021 was het jaar waarin NFT's echt mainstream gingen. Volgens een recent rapport van NonFungible.com sprong de totale waarde van alle NFT-transacties wereldwijd met 21.350 procent naar meer dan 17 miljard dollar in 2021, van 82,5 miljoen dollar in 2020.

"Delta helpt mensen goede financiële beslissingen te nemen door hen een overzicht te geven van hun vermogen en door alle nodige tools te bieden om hun vermogen te analyseren. Hoewel NFT's geen klassieke beleggingsassets zijn, geloven we dat NFT's deel zullen uitmaken van de investeringsportefeuille van veel consumenten en daarom zijn we ongelooflijk enthousiast om ze toe te voegen aan het Delta-universum. We zijn altijd trots geweest op ons mooie design en we hopen dat gebruikers het leuk vinden om hun NFT's te kunnen bekijken en nieuwe collecties te ontdekken via onze app", vervolgt Nicolas Van Hoorde.

Op 13 april om 18:00 uur organiseert Delta een live webinar over NFT's, met Delta CEO Nicolas Van Hoorde en Bert Dries, aka Musketon, een Belgische creator die van de ene dag op de andere cryptomiljonair werd door zijn eigen NFT's te verkopen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Delta
Delta is de enige app op de markt wereldwijd die beleggers een live overzicht geeft van alles in hun portefeuille. De in België gevestigde smartphone-applicatie koppelt zowel crypto-wallets als aandelenportefeuilles en giet ze in één handig en gebruiksvriendelijk overzicht waar gebruikers in één oogopslag de totale waarde van hun beleggingen kunnen zien. Delta helpt sinds 2017 beleggers wereldwijd om op een eenvoudige manier de juiste beslissingen te nemen. Sinds 2019 is Delta onderdeel van eToro, het toonaangevende sociale beleggingsnetwerk.
Meer over Delta
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.