Youbahn stelt Ernst Kolmeijer aan als CTO

In deze functie gaat Kolmeijer zich richten op het doorontwikkelen van Youbahn als volledig datagedreven platform, samen met technologiepartners

| Youbahn | 2 min | 5 april 2022 18:06
Gewaardeerd
Afbeelding: Ernst Kolmeijer, CTO bij Youbahn | Copyright: Youbahn
Youbahn, een uitzendplatform voor flexibel werk, heeft per 7 maart Ernst Kolmeijer (44) aangesteld als CTO. In deze functie gaat Kolmeijer zich richten op het doorontwikkelen van Youbahn als volledig datagedreven platform, samen met technologiepartners. Met het doorontwikkelde platform is Youbahn in staat om volledig geautomatiseerd en proactief vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Dit heeft als resultaat dat het platform de makkelijkste manier is om op een volledig digitale manier werk c.q. een flexwerker te vinden.

Kolmeijer heeft vanuit zijn achtergrond in de telecom altijd zijn blik gehad op innovatie. Dit heeft hij zowel voor de consumentenmarkt als de zakelijke markt toegepast bij meerdere grote telecomspelers, waaronder KPN, Telfort en Tele2. In zijn laatste rol bij Cloud Provider Uniserver was hij verantwoordelijk voor Product Management en heeft hij de introductie van een nieuw cloud platform geleid. Met zijn telecomachtergrond richt hij zich op een hoge mate van standaardisatie en operational excellence.

Innovatie in de flexmarkt

“Ik kijk ernaar uit om samen met onze technologiepartners de platforminnovatie bij Youbahn te versnellen en daarmee een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de huidige krapte op de arbeidsmarkt”, aldus Kolmeijer. “Youbahn is een tech start-up die zich bewezen heeft in de markt, met een groot potentieel om door te groeien. Ik kan niet wachten om samen met het enthousiaste Youbahn team te bouwen aan succesvolle innovaties in de flexmarkt.”

Ard Huininga, CEO van Youbahn: “We zijn verheugd met de aanstelling van Ernst als CTO bij Youbahn. Gedurende zijn loopbaan heeft Kolmeijer geleerd om outside-in te innoveren. Daarmee richt hij zich tot de klant om te kijken wat hun behoeften zijn. Deze eigenschap neemt hij mee naar Youbahn, om zo flexwerk op de beste manier te kunnen aanbieden bij de afnemers. Ons platform bestaat nu uit state-of-the-art technologie dat met partners wordt doorontwikkeld, waarbij we komende tijd gaan versnellen om dit zowel voor Youbahn als voor andere labels/verticals neer te zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat Ernst de juiste persoon is om dat te realiseren.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (5 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Youbahn
Youbahn is het uitzendplatform voor flexibel werk. Het platform matcht opdrachtgevers aan flexwerkers. Voor opdrachtgevers biedt het platform handvatten, overzicht en transparantie over hun flexibele schil. Youbahners kunnen via het platform zelf bepalen waar en wanneer zij werken. Tegelijkertijd zijn ze verzekerd, bouwen ze pensioen en vakantiedagen op. Het platform richt zich op diverse industrieën.
Meer over Youbahn
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.