Sana Commerce organiseert eerste B2B E-Commerce Connect summit

Online event met 15 expertsessies over B2B e-commercestrategie voor 2022 en daarna

| Sana Commerce | 2 min | 5 april 2022 18:13
Copyright: Sana Commerce
Sana Commerce organiseert dit jaar een nieuw event: B2B E-Commerce Connect. Tijdens dit virtuele kennisevent delen 15 experts hun visie op de B2B e-commercestrategie voor 2022 en daarna. Een van de grote aandachtspunten is de toekomst van klantrelaties en de rol van (betere) online klantervaringen.

“Iets meer dan de helft van alle B2B-webshops voldoet niet volledig aan de verwachtingen van hun klanten”, zegt Michiel Schipperus, CEO bij Sana Commerce. “De afgelopen twee jaar waren onvoorspelbaar en hebben de noodzaak om wendbaar en flexibel te blijven versterkt. B2B E-Commerce Connect helpt deelnemers bij het (her)bouwen van hun strategie en helpt ze een bedrijf toekomstbestendig te worden.”

B2B E-Commerce Connect biedt deelnemers de kennis en best practices om in 2022 en daarna succesvol te zijn. Het event sluit aan bij de grote verschuivingen in de B2B e-commerce-industrie - van B2B-kopers die de typische gewoonten van B2C-shoppers overnemen tot het verbeteren van de klantervaring om de concurrentie te overtreffen.

In een keynote sessie deelt Steven van Belleghem, internationaal bestsellerauteur en expert klantervaring, zijn visie op de rol en toekomst van klantrelaties. Verder komen onder meer aan bod:
  • Het opzetten van een succesvolle omnichannel koopervaring
  • Best practices voor B2B-conversieoptimalisatie
  • Hoe de supply chain nieuw leven in te blazen en te focussen op een betere klantrelatie
Het virtuele event vindt plaats op 21 april. Sana Commerce geeft deelnemers de mogelijkheid om sessies van verschillende experts bij te wonen via drie verschillende online podia. Het volledige event duurt van 09.00 tot 13.00 uur en is gratis toegankelijk.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sana Commerce
Sana Commerce is een e-commerceplatform dat ontworpen is om fabrikanten, distributeurs en groothandelaars te ondersteunen om succesvol worden. Dat doen we door hen te helpen met het onderhouden van langdurige relaties met klanten die van hen afhankelijk zijn.

Hoe? Door jouw SAP of Microsoft Dynamics en e-commerce als één geheel te laten werken. Dit voorkomt systeemsilo’s, onnodige complexiteit en compromissen die veroorzaakt worden door reguliere e-commerce-oplossingen. In plaats daarvan biedt onze aanpak 3 belangrijke voordelen waarmee je langdurige relaties met jouw klanten kunt opbouwen: total customer convenience, reliability without a compromise en constant evolution.
Meer over Sana Commerce
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.