DocuSign introduceert CLM Essentials om overeenkomsten voor groeiende bedrijven eenvoudiger te maken

DocuSign maakt CLM toegankelijker voor organisaties van elke omvang met snel, eenvoudig en betaalbaar nieuw aanbod

| DocuSign | 3 min | 6 april 2022 9:05
Copyright: DocuSign
DocuSign blijft de manier waarop overeenkomsten worden voorbereid, ondertekend, nageleefd en beheerd over de hele wereld digitaal transformeren. Vandaag introduceert DocuSign een nieuwe oplossing die speciaal is ontwikkeld voor groeiende organisaties om het opstellen, onderhandelen en veilig opslaan van hun contracten te centraliseren en te automatiseren. CLM Essentials, een nieuwe oplossing voor Contract Lifecycle Management (CLM), is ontworpen om de complexiteit van contracttechnologie te verminderen en deze toegankelijker te maken voor iedereen in de moderne wereld van hybride werken.

Tijdens Momentum, de jaarlijkse klanten- en partnerconferentie van DocuSign, kondigde het bedrijf CLM Essentials aan, voortbouwend op het CLM-aanbod om contractprocessen verder te automatiseren. Automatisering van contracten is van cruciaal belang voor groeiende bedrijven die met een beperkt aantal mensen ambitieuze bedrijfsdoelen moeten bereiken. Vertrouwen op kleine juridische en operationele teams om handmatig contracten te genereren, te onderhandelen, uit te voeren en te beheren vertraagt de bedrijfsvoering, verhoogt de risico's en frustreert klanten en werknemers. Tegelijkertijd beschikken veel bedrijven niet over de mensen en de tijd om een technologie-oplossing te implementeren waarvan het opzetten maanden in beslag neemt.

"Vóór de verschuiving naar hybride werken hadden kleinere teams misschien minder het idee dat hun contractprocessen complex waren, vooral als ze slechts een paar bureaus van elkaar verwijderd werkten. In de hybride economie is het echter van cruciaal belang dat teams contractwerk digitaal kunnen doen", zegt Antonis Papatsaras, Chief Technology Officer, CLM bij DocuSign. "DocuSign vermindert de tijd- en kostenbarrières waardoor CLM voor veel kleinere bedrijven buiten bereik was. CLM Essentials stelt bedrijven van elke omvang in staat om handmatig, offline contractwerk om te zetten in gestroomlijnde digitale workflows."

CLM Essentials biedt groeiende kleine en middelgrote bedrijven de kans om op de juiste manier te starten met hun contractbeheer dankzij een gestroomlijnde oplossing die waarde voor hen kan creëren en ook met hen mee kan groeien naarmate hun behoeften zich verder ontwikkelen. Die soepele start is mogelijk omdat CLM Essentials voor de zwaarste onderdelen van een typische contractbeheer implementatie templates heeft ontwikkeld en deze heeft gestroomlijnd. Functies omvatten:
  • Document generation template builder: Klanten van CLM Essentials kunnen eenvoudig bestaande contracten uploaden en converteren naar dynamische templates. Gebruikers kunnen deze contracten vervolgens herzien in de online editor, velden herschikken waarvan de informatie uit Salesforce kan worden gehaald en conditionele logica regels maken om van taal te wisselen wanneer er aan bepaalde criteria wordt voldaan.
  • Contract process builder: In plaats van te beginnen met een lege pagina, biedt CLM Essentials vooraf geconfigureerde templates met workflows voor de meest voorkomende contractprocessen.
  • Best-in-class Salesforce integration: CLM Essentials stelt klanten in staat om contractwerk en het quote-to-cash proces naadloos te versnellen via een diepe integratie met Salesforce.
"Veel CLM-aanbieders streven ernaar hun oplossingen naar de kleinere bedrijven te brengen, maar DocuSign lijkt zich in een goede positie te bevinden om dat te doen. Gezien zijn uitgebreide klantenbestand van kleine en middelgrote bedrijven, begrijpt DocuSign wat deze klanten nodig hebben en verwachten van een contractaanbieder", zegt Ryan O'Leary van IDC. "DocuSign beschikt al over de technologieën, diensten en go-to-market-mogelijkheden die hen in staat moeten stellen om zich te onderscheiden en zich op een unieke manier op dit marktsegment te richten."

Bestaande klanten van DocuSign eSignature hebben nu een meer gestroomlijnde en kosteneffectieve manier om te beginnen met het automatiseren en verbinden van de stappen die plaatsvinden voor en na het elektronisch ondertekenen van een overeenkomst. Als de behoeften van een klant na verloop van tijd complexer worden, kunnen ze upgraden naar een van de andere CLM-oplossingen van DocuSign, waarbij al het in CLM Essentials geconfigureerde werk met een eenvoudige klik wordt overgedragen.

CLM Essentials is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar in het Engels, Nederlands, Spaans, Frans, Duits en Portugees.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DocuSign
DocuSign, Inc. is een Amerikaans bedrijf met hoofdkantoor in San Francisco, Californië, dat organisaties in staat stelt elektronische overeenkomsten te beheren. Als onderdeel van de DocuSign Agreement Cloud biedt DocuSign eSignature, een manier om elektronisch te ondertekenen op verschillende apparaten.
Meer over DocuSign
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.