Commvault benoemt Marco Fanizzi tot leider van nieuwe regio ‘International’

Marco Fanizzi zal de samengevoegde Asia Pacific & Japan (APJ) en EMEA organisaties leiden als senior vice president en directeur

| Commvault | 2 min | 6 april 2022 15:04
Afbeelding: Marco Fanizzi, senior vice president en directeur van Commvault International | Copyright: Commvault
Commvault, wereldwijd leider in intelligente datadiensten voor on-premises, cloud- en SaaS-omgevingen, maakt bekend dat het Commvault Asia Pacific & Japan (APJ) en Commvault EMEA heeft samengevoegd tot de nieuwe organisatie Commvault International. Marco Fanizzi zal deze organisatie leiden als senior vice president en directeur. Hij heeft de bedrijfsactiviteiten van Commvault fors weten uit te breiden sinds hij twee jaar geleden werd aangesteld als vice president en directeur EMEA.

De regio International omvat meer dan 150 nationale markten. Commvault zal klanten en partners in deze landen ondersteuning van wereldformaat blijven bieden. Daarnaast blijven alle regio’s door een regionaal management vertegenwoordigd.

“We beginnen aan ons nieuwe boekjaar als leider in een zeer competitieve sector. Daarom is het belangrijk dat we prioriteit toekennen aan investeringen die ons in staat stellen om onze bedrijfsactiviteiten op te schalen en onze wereldwijde groei te versnellen”, zegt Riccardo Di Blasio, de chief revenue officer van Commvault. “Geopolitieke en economische ontwikkelingen hebben nog steeds grote effecten op de wereldeconomie. Toch kunnen we er zeker van zijn dat het beheer, de bescherming en het gebruik van data alleen nog maar belangrijker worden voor organisaties in alle delen van de wereld.”

Overheden onderkennen duidelijk de gevaren die ransomware-aanvallen opleveren voor de nationale veiligheid. Dit blijkt onder meer uit de recente invoering van de Amerikaanse Cyber Incident Reporting for Critical Infrastructure Act. Elk land ter wereld heeft met dit probleem te maken. Daarom richt Commvault zijn organisatie flexibel in om de consistente, hernieuwbare groei voort te kunnen zetten die het in de regio’s APJ en EMEA heeft geboekt.

“Ons succes als de nieuwe geïntegreerde regio International vraagt om een evenredige weerspiegeling van de ongekende diversiteit binnen onze organisatie. Het uitgangspunt hierbij is dat onze teams meer overeenkomsten dan verschillen kennen, zeker als het gaat om bewezen zakelijk succes en het gebruik van best practices”, aldus Marco Fanizzi, senior vice president en directeur van Commvault International.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Commvault
Commvault is een wereldwijde leider in het leveren van data-gereedheid, waardoor klanten in staat zijn om op intelligente wijze gegevens te beheren met oplossingen die gegevens opslaan, beschermen, optimaliseren en gebruiken. Commvault-software automatiseert geestdodende IT-taken en laat gegevens harder werken voor klanten, zodat ze waardevolle inzichten kunnen verwerven voor hun bedrijf. Commvault-oplossingen werken zowel in de cloud als op locatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de digitale tools en procedures die al in gebruik zijn. Commvault-software, -oplossingen en -services zijn beschikbaar vanuit het bedrijf en via een wereldwijd ecosysteem van vertrouwde partners. Commvault heeft hooggekwalificeerde medewerkers in dienst op markten over de hele wereld.
Meer over Commvault
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.